۷۳ مدیر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2614 عنوان جهیزیه دختر | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست بچه ها یخچال ، ماشین لباسشویی، تلوزیون ، ۲ تا فرش ، گاز ، جاکفشی ، تلوزیون و میزش ، مبل ، سرویس خواب با داماده بعد داماد این وسایل و با ۲۵۰ خریده عروس میگه من بقیه وسایل و با ۷۵۰ میلیون خریدم به نظرتون بقیه جهیزیه این مبلغ میشه؟؟، 1402/06/30 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 17896 تو لیست جهیزیه نوشتن ارزش وسایل ۷۵۰ میلیون ان حساب نیست فیش را ببینید .لیست را ببینید مارک...چون الکیه ....اخرش هفتصد میلیون باید پدر داماد ولخرجی کنه.بابت چیزای الکی .جدا از داماد هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
my_love_s عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 3684 خوب مبل و داماد خریده ۳۵ گفتم که اینقدر نمیشه ولی بیچاره داماد همه اینارو خریده مامان آراز و دنیز😍❤
mehhhr عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 5399 گفتم که اینقدر نمیشه ولی بیچاره داماد همه اینارو خریده دوست من اهواز ازدواج کرد جهیزیه بیشترش داماد خرید رسمشون بود داماد. بخره حتی سیسمونی هم مادرشوهرش داد
my_love_s عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 3684 دوست من اهواز ازدواج کرد جهیزیه بیشترش داماد خرید رسمشون بود داماد. بخره حتی سیسمونی هم مادرشوهرش دا ... منم اصالتاً اهل کردستان هستم که رسمه جهیزیه کامل با داماده ولی خب دیدم واقعاً خیلی جلوه خوبی نداره و حس خوبی نمیگرفتم واسه همین ۵ تیکه با داماد بقیش با ما مامان آراز و دنیز😍❤
۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2614 چقد عروس رو دوس داشته این همه وسایل رو قبول کرده رسم اینجا همینه شوهر منم خرید
۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2614 اولا مهمه که داماد اینا رو که خریده چه مارکی خریده دوما عروس چه چیزایی خریده،مسئله این است داماد مارکای ایرانی خریده مثلا یخچال و لباسشویی اسنوا اما عروس و نمیدونم فقط میگفت قهوه سازم ۲۰ تومنه
maede_k97 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 1805 داماد مارکای ایرانی خریده مثلا یخچال و لباسشویی اسنوا اما عروس و نمیدونم فقط میگفت قهوه سازم ... اگه قهوه ساز گرفته پس برقیاش تکمیله اینجوری حساب کنیم شاید همینقدرا که گفته در بیاد من باشم اصن قهوه ساز نمی گیرم واسه جهازم😅
۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2614 اگه قهوه ساز گرفته پس برقیاش تکمیله اینجوری حساب کنیم شاید همینقدرا که گفته در بیاد من باشم ا ... آره حتما همه چی گرفته
maede_k97 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 1805 آره حتما همه چی گرفته خلاصه نمیدونم واقعا انقدر درمیاد یا نهفقط میدونم واقعا همه چی خیلی گرونه🤦
۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2614 خلاصه نمیدونم واقعا انقدر درمیاد یا نه فقط میدونم واقعا همه چی خیلی گرونه🤦 اما به نظر من اشتباه ۷۵۰ میلیون به خورده ریزای جهیزیه پول داد اگه بابای من اینقدر برای جهیزیه م هزینه میکرد نصفشو وسیله میخریدم بقیشو یه ماشین برای خودم نه این که شوهرم ماشین نداشته باشه و با موتور قراضه بیرون برم
maede_k97 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 1805 اما به نظر من اشتباه ۷۵۰ میلیون به خورده ریزای جهیزیه پول داد اگه بابای من اینقدر برای جهیزیه ... در اشتباه بودنش که شکی نیست،واقعا خیلی چیزا توی جهاز الکی و فقط واسه چشم و هم چشمیههمین پولو نصفشو سرمایه می کرد یکجا بهتر بود😅
ملکه_لاکشمی_جان عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1568 خیر همه برند و مارک هم باشن بوش و فیلیپس و... بیشتر از چهارصد میلیون نمیشه
۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2614 خیر همه برند و مارک هم باشن بوش و فیلیپس و... بیشتر از چهارصد میلیون نمیشه نمیدونم والا رو چه حسابی این مبلغ و میگن منم هر چی فکر میکنم باورم نمیشه
۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2614 در اشتباه بودنش که شکی نیست،واقعا خیلی چیزا توی جهاز الکی و فقط واسه چشم و هم چشمیه همین پولو نصفشو ... دقیقا فقط برای چشم و هم چشمی