نیلو،جونی مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 عنوان شب ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 65 پست ببخشیددوستان ی سوال دارم داداش من عروسیشه نامزدش یکم استرس داره واینامیگ میخام بش بگم اونشب یکم انگشتشوببره بزنه ب دستمال تابعداخه این رسموداریم متاسفانه امامن میگم حماقته میفمن ب نظرتون میشه متوجه شن دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1402/06/30 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 وایییییییی خدااااااا چقد سختتتته حالا خدارو چه دیدی شاید خون اومد نمیدونم واقعامن این چیزاروخوندم بشونم گفتم میگن نه اشتباهه قانون الکی نزار دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 نه چهرهش شبیه ترکمن ها بود اهادرسته اونام این قانونارودارن تاحدودی دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
چشوبابدبتیوی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 5158 ینی نمیفمن نبابا از کجا میخواد ببفهمن😁😁 پر حسرت های شیرین💔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 نبابا از کجا میخواد ببفهمن😁😁 اگ بفمن میندازن گردن من میگن تویادشون دادی این اداهارو🤣 دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
چشوبابدبتیوی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 5158 اگ بفمن میندازن گردن من میگن تویادشون دادی این اداهارو🤣 نبابا بگو یکم با کرم قاطی کن 🙄🤔🤔🤔 تا مثلا با ترشحات اومده عروس داماد چندسالشونه پر حسرت های شیرین💔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 نبابا بگو یکم با کرم قاطی کن 🙄🤔🤔🤔 تا مثلا با ترشحات اومده عروس داماد چندسالشونه 29,25 دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔