2777
2789
عنوان

میخام بدنم قلیایی کنم برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 36 پست
من بخوام بچه اولم دخترشه چیکار کنم؟

ببین من تا پری تموم شد پاک شدم از روز ۸ ام نزدیکی کردم یک در میان روز ۱۲ تا ۱۴ یادمه اقدام نکردیم چون همسرم نبود مسافرت بود ...لبنیات که نگم یعنی گاهی که باشگاه میرفتم رژیم بودم نهار کلا آب دوغ خیار می‌خوردم وای من عاشق لبنیاتم با هر وعده غذایی جفتمون ماست میخوریم ...یه ذره گرمی بهمون نمیساخت اصلا نمیخوردبم نهایت نهایت یه ذره آبجوش نبات اونم خیلی سردیمون میگرد چون ماهی اون زمان زیاد می‌خوردیم شوهرم بوشهر زیاد می‌رفت می‌آورد هفته سه بار ماهی می‌خوردیم و مرغ خیلی سردی می‌خوردیم و اینکه سالاد آبغوره تو رژیم می‌خوردم سرکه سیب می‌خوردم واسه لاغری ...والان چون همه این کارا گذاشتم کنار سختمع واقعا دختر آوردن راحت تره ...و من اینو شخصا تجربه کردم من اکثرا تو رابطه دخول داشتیم ارضا نمی‌شدم چون استرس می‌گرفتم همین دختر دار شدن میشه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
تزریق کن یساعت قبل اقدام

مهمه چند سی سی ؟کامل داخل بره یا همین خروجی شستشو بشه ؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من تا پری تموم شد پاک شدم از روز ۸ ام نزدیکی کردم یک در میان روز ۱۲ تا ۱۴ یادمه اقدام نکردیم چو ...

منم با دخول نمیشم اصلا فکر میکردم مشکل منه فقط😁🤪😂

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

نه نمیکنی همون حالت میشینن داخلش تو تشت

بریزم تو تشت پس

بریزم تو تشت پس

اره

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

من شنیدم جوش شیرین تزریق نباید بشه اصلا خوب نیست

تو نت نوشته خوب حتی دکتر بهم گفت ازش پرسیدم واسه قلیایی گفت همون جوش شیرین ولی چون ای یو ای داری نیاز نیس برای طبیعی باید انجام داد 

منم با دخول نمیشم اصلا فکر میکردم مشکل منه فقط😁🤪😂

😅