2777
2789
عنوان

دوستم وام گرفته نامزدی بگیره ۷۰ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 32 پست

البته الان ۷۰میلیون برای ۴۵ نفر پول زیادی نیست ها ختم پدرشوهرم شام دادن نزدیک ۶۰ میلیون دراومد با میوه و حلوا و خرما . تورم بالاست

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به چیزی میگم بیشتر به بی عقل بودن پی ببری برادر من ماشینشو فروخت جشن عقد و نامزدی مفصل گرفت برای زنش چون زنش گفت وظیفته بگیری پول هم نداری باید بفروشی ماشین رو 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
البته الان ۷۰میلیون برای ۴۵ نفر پول زیادی نیست ها ختم پدرشوهرم شام دادن نزدیک ۶۰ میلیون دراومد با می ...

۶۰ میلیون برا ختم خیلیه؟

۷۰ میلیون برا ۴۵ نفر پولی نیست؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من به چیزی میگم بیشتر به بی عقل بودن پی ببری برادر من ماشینشو فروخت جشن عقد و نامزدی مفصل گرفت برای ...

وااای ماشین اخه😑😑😑

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
۶۰ میلیون برا ختم خیلیه؟ ۷۰ میلیون برا ۴۵ نفر پولی نیست؟

اگه تهران زندگی کنید نه 

احتمالا شهرستان قیمتها ارزونتره

خدا شاهده هفته پیش دخترم هوس کباب چنجه کرد دوتا سیخ گرفتیم بدون برنج شد ۹۸۰ تومن اصلا تو گلوم گیر کرده بود😔😔

تونست بازم ماشین بخره یا نه! 🥴

نه دیگه نصف بیشتر پول خرج شد چون تالار گرفت و لباس عروس و آتلیه و ... یه موتور خریده الان

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
۶۰ میلیون برا ختم خیلیه؟ ۷۰ میلیون برا ۴۵ نفر پولی نیست؟

بعد تو ختم فقط فامیل نزدیک رو شام داده بودن جمعیت زیادی نبودن

اگه تهران زندگی کنید نه  احتمالا شهرستان قیمتها ارزونتره خدا شاهده هفته پیش دخترم هوس کباب چن ...

اخه ختم خیلی مهمون بیشتره ۶۰ تومن پولی نیست واقعا

ولی برای ۴۵ نفر ۷۰ تومن زیاده

مهمونای شما مگه کمتر از ۴۵ نفر بودن؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اخه ختم خیلی مهمون بیشتره ۶۰ تومن پولی نیست واقعا ولی برای ۴۵ نفر ۷۰ تومن زیاده مهمونای شما مگه کم ...

اره میگم فقط فامیل نزدیک برای شام موندن فک کنم ۳۰ نفری میشدن

2790
2778
2791
2779
2792