2777
2789
عنوان

مادر شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 35 پست
من. باشم پس نمیدم دلخوری پیش میاد یه چیز اون گفته یه جوابی شما دادی تمام شده. براچی اصلا بهش فکر میک ...

بردم دادم الان خوشحالم شد انقدر گداست مالشو ببشتر میخواد تا انسانیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردم پسش دادم وای حالم لز ادم گدا بهم میخوره اونوقت پولدارن برا دوقرون میمیرن چکار کنم دعا کنید منم ...

بردی چی گفت؟

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....

من یبار گوسفند کشتیم داشتم باهاش گوشت بسته بندی میکردم گفتم ۱۶ تا تیکه بنداز سریع گفت واییییییییییی زیادههه شما دو نفرید 

در صورتی که من خودم اصلا گوشت خور نیستم خورشت های گوشت دار هم یا برا مهمون یا برا دو وعده 

هیچی نگفتم تصمیم گرفتم جلوش دیگه هیچی بسته بندی نکنم چیزایی که میخرمم بهش نگم تازه ما گوشت برا خودمون بود

بردم پسش دادم وای حالم لز ادم گدا بهم میخوره اونوقت پولدارن برا دوقرون میمیرن چکار کنم دعا کنید منم ...

عزیزم تو در قبال برای اونا چکار کردی 

چرا فکر می کنید پدرومادرها حق زندگی ندارن هرچی دارن باید دودستی تقدیم عروس کنن 

خوب برو بخر برا خودت منت کسی هم رو سرت نباشه 

از هیچکس هم توقع بی جا نداشته باش 

من یبار گوسفند کشتیم داشتم باهاش گوشت بسته بندی میکردم گفتم ۱۶ تا تیکه بنداز سریع گفت واییییییییییی ...

وقتی مال شما بوده به اون چه خو کلا دلم از قوم شوهر گرفته هیچ کدومشون ادم نیستن واداب معاشرتی نیستن مردم مریزن همشون فقط خانواده خودشون میخوان

عزیزم کار تو بدتر بوده بهتون گفته کمک کنید بسته بندی کنید شما واسه خودت بسته بندی کردی و بیشتر ریختی

آخه تقصیر خودشه اون برا خودش میریخت منم برا خودم منم قبل اینکه سبزی بخره گفتم پولش شوهرم میده هر چقدر شد نه که مفتی بهم بده 

وقتی مال شما بوده به اون چه خو کلا دلم از قوم شوهر گرفته هیچ کدومشون ادم نیستن واداب معاشرتی نیستن م ...

ولی منم مثل تو سعی میکنم ادب خودمو نشون بدم به اون احترام نمی‌ذارم به شخصیت خودم احترام میذارم هرکس یجور دیگه اونا هم دلشون اونجوری بسپار به خدا و بچسب به شوهرت

آخه تقصیر خودشه اون برا خودش میریخت منم برا خودم منم قبل اینکه سبزی بخره گفتم پولش شوهرم میده هر چقد ...

تو براى چى بايد براى خودت بردارى اصلا؟

اون قدرى كه ميخواسته برا خودش خريده بعدشم تو ميدونستى سبزيتو وزن نميكنه از شوهرت پول بگيره كه. بعدشم سبزى ماله اون بوده، شايد خسيس باشه كه تعارف نكرده يكم ازشون بردارى تو ولى توام خيلى پررويى كه حق خودت ميدونى چيزى كه مال اوناست رو

صبح ميشه اين شب، صبر داشته باش

چنتا تاپيك قبل ترتم نوشتى كه پول ازشون خواستى و ندادن

شما بايد روى خودت كار كنى و دنبال مال اونا نباشى، چرا بايد از سبزياشون بردارى چرا بايد از اونا پول بخواى؟

خودت و شوهرت بايد بيشتر تلاش كنيد براى زندگيتون و توقع نداشته باشيد از كسى

یکم توقعاتتونو بیارین پایین تویه عروسی باچه رویی رفتی پول بخوای و از سبزيا بريزى تو كيسه بيارى خونت؟چون پولدارن دارن براخودشون دارن حدخودتونوبدونین خواهشا چيزى كه نياز دارى رو از شوهرت بخواه وظيفه ى اونا نيست كه

صبح ميشه اين شب، صبر داشته باش
تو براى چى بايد براى خودت بردارى اصلا؟ اون قدرى كه ميخواسته برا خودش خريده بعدشم تو ميدونستى سبزيتو ...

یعتی چی این طرز حرف زدنه من به کسی اجازه نمیدم بهم توحین کنه اعصاب زیادیم ندارم بیا مجازی جواب ادمایی کع نمیشناسم کی اندو و چکارن بدم