2777
2789
الان میترسی از چی پشیمون بشی من نظر خودم رو میدم نمیگم تو چکار کنی  اما شوهری ک خیانت کنه و بخ ...

دس بزن نداشت اعتیاد نداشت خوش اخلاق بود غیرتی نبود اروم بود و دل پاکی داره ولی وقتی خانوادش یاد میدن گول میخوره گول اون زنه رو هم خورد نظرت چیه 

دس بزن نداشت اعتیاد نداشت خوش اخلاق بود غیرتی نبود اروم بود و دل پاکی داره ولی وقتی خانوادش یاد میدن ...

عزیزم تمام خوبی های دنیا باشن از نظر من ب خیانت نمی ارزه چرا میگی گول زنه رو خورد چرا خودت رو گول میزنی نظر من اینه تا مردی خودش نخواد زنی نمیتونه بیاد تو. زندگیش اگ دوستش داری اگر پشیمونه و دوستت داره و میخواد برات تلاش کنه اگ میتونی ببخشیش برید مشاور و زندگیتون رو از نو شروع کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تمام خوبی های دنیا باشن از نظر من ب خیانت نمی ارزه چرا میگی گول زنه رو خورد چرا خودت رو گول می ...

الان خاتوادم مخالفن میگن برگردی دیگه فرصت طلاق نداری بابام که مخالف طلاقه میگه جدا شو بی عرضس و این حرفا خودشم مشاوره نمیاد ولی منو میخواد 

خانوادش خونه میخوان اون هیچ نمیزارن به حال خودمون باشیم

الان عقل ندارم کور شدم فقط میخوام هر طور شده نگهش دارم  

اما اگر خیانت کرده بزارش کنار چون دوباره ام انجامش میده ..

کسی که کسیو بخواد براش میجنگه من تجربه زندگی مشترک نداشتم ولی اینو خوب فهمیدم

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
  اما اگر خیانت کرد بزارش کنار چون دوباره ام انجامش میده .. کسی که کسیو بخواد براش م ...

دلم میخواد دوباره انجام بده دلم میخواد بیشتر بشکنم خورد بشم و تمام خودمو بزارم اینبار میتونم با خیال راحت برم

دلم میخواد دوباره انجام بده دلم میخواد بیشتر بشکنم خورد بشم و تمام خودمو بزارم اینبار میتونم با خیال ...

الان حس می‌کنی بری شاید اشتباه باشه اما به همه کاراش فکر کن به همچی اون وقت دیگه خیالت راحت میشه ..

من تو زندگیت نبودم ندیدم ولی خب همه چیو بسنج ببین چی خوبه برات چی بد اگر میدونی که همچی خوب میشه ادامه زندگیتو حیفه.. اگرم میدونی فقط عمرتو تلف می‌کنی که دیگه تصمیم مشخصه ..

تو فقط خودت باید به همچی فکر کنی بدونی چی خوبه چی بد حرف هیچکس رو نباید پیش ببری چون زندگی خودته تو زندگی کردی و بهتر از هرکسی میدونی ..

تلاش کن ببین اونم برات تلاش میکنه ..

فرصت بده به خودت تصمیم یهویی نگیر 

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
الان حس می‌کنی بری شاید اشتباه باشه اما به همه کاراش فکر کن به همچی اون وقت دیگه خیالت راحت میشه .. ...

اره مرسی اینکارو میکنم شهامت طلاق ندارم میخوام نگهش دارم