2777
2789
عنوان

دعوای بابام با من

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 31 پست

خانواده ماام با داماد اجازه نمیدن صمیمی باشیم 

اما من برام مهم نیست بی روسری میگردم جلوشون 

ول کن بابا اگه دمادتون پایس که چه خوب

مثل برادرت 

«سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش از یه جا دیگه پر بوده سر توعه بدبخت خالی کرده این چیزا تو خانواده های ایرانی زیاد پیش میاد🤦‍♀️

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

استارتر بعضی داستانا تو زندگیمون درس عبرتن ، از این موضوع میتونی تجربه خوبی بدست بیاری ،ازت خواهش میکنم درباره هیچ موضوعی مطلقا با پدرت حرف نزن ،هیچیو بهش اطلاع نده ،از ماجراها و روزمرگیت بهش نگو

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

استارتر بعضی داستانا تو زندگیمون درس عبرتن ، از این موضوع میتونی تجربه خوبی بدست بیاری ،ازت خواهش می ...

اره خاهرمم گفت چرا همچینو به بابا میگی دقیقا از این به بعد هیچیو بهش نمیگ

دوستان جسارت بنده رو ببخشید منتهی زیاااد صمیمی شدن با داماد یا برادرشوهر خوب نیس بازم پوزش

باهام شوخی میکنه فقط یه لبخند چون خواهرم ناراحت نشه جلوشم باحجاب میچرخم فقط بازیو نمیدونستم به بابامم گفتم که نمیدونم ولی گفت گمشو از جلو چشام اونور

باهام شوخی میکنه فقط یه لبخند چون خواهرم ناراحت نشه جلوشم باحجاب میچرخم فقط بازیو نمیدونستم به بابام ...

من دو نمونه نزدیک رو میشناسم ک یکیش ب خیر گذشت ولی یکیش خوب نشد اخرش. خودت باید حریم رو حفظ کنی. بابا با تجربه ست و یه چیزی میدونه.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸