2777
2789

یه سیر بزار رو دندونت بجو ولی تف نکن بزار ۵دقیقه نو دهنت بمونه سه سوته خوب میشی اگه عنبر نسارا هم داری خوبه دود کنی اونم عالیه سه سوته جواب میده انشالله که زود خوب بشی دندون درد بد کوفتیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول از همه باید بری دندونپزشک چون اگه دندونت به عصب رسیده نمیشه کاریش کرد

ولی تا اونموقع نوافن خیلی کمک میکنه قرص دیگه ای نخور فقط نوافن بخور تا هم التهابش کم شه هم دردش 

سلام عزیزم .تو یه تاپیک گفته بودین جوشونده رزماری دم اسب و تخم شنبلیله زدی به سرت. من دارم کچل میشم جلوی موهام . خیلی خیلی کم شده توروخدا اینکارو کنم پر میشه ؟؟ 

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم

وای خدا از دست تو😂😂 چجوری شلی. یا سفتیش رو فهمیدی اخه  اره واقعا تاثیر داره ۴۰ روز استفاده ...

فقط بگو پر شدن موهات رو قشنگ حس کردی تا یه روز مونده به مرگمم استفاده میکنم. خیلی خورد شدم شوهرم تو دعوا به روم آورد 

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم

وای خدا از دست تو😂😂 چجوری شلی. یا سفتیش رو فهمیدی اخه  اره واقعا تاثیر داره ۴۰ روز استفاده ...

بخدای احدو واحد اگه موهام پر بشه تا عمر دارم تا نفس میکشم دعات میکنم 

فقط بگو پر شدن موهات رو قشنگ حس کردی تا یه روز مونده به مرگمم استفاده میکنم. خیلی خورد شدم شوهرم تو ...

اره استفاده کن مداوم شک نکن اثر داره 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
بخدای احدو واحد اگه موهام پر بشه تا عمر دارم تا نفس میکشم دعات میکنم  

ببین هرچی رو مداوم استفاده کنی اثر داره فقط باید ولش نکنی درست کن بزن به موهات و روزی چن دیقه ماساژش بده خودت نتیجه شو میبینی 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
ببین هرچی رو مداوم استفاده کنی اثر داره فقط باید ولش نکنی درست کن بزن به موهات و روزی چن دیقه ماساژش ...

باشه فدات بشم