2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7952 بازدید | 97 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به نظرم بگو به مامانت که راهنماییت کنه که چکار کنی چی بخوری چی نخوری ولی اگه نمیخوای فعلا بهش بگی & ...

گشتم هیچی نداره داشته باشه هم خیلی بزرگه من کوچیکشو میخوام🥲

منم تا ۴ ماه ب مامانم نگفتم ماه ۵ ام شلوارم لک افتاد خودش فهمید فکرد ماه اولم برام پد گذاشت خودش و بم داد از خجالتم گریه کردم گف کریه نکن مادر چیزی ک ب عالم ب آدم 

ولی ب مامانت بگو تو

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

عزیزم اول بهت تبریک میگم ورودت رو بدنیای قشنگ و لطیف بانوان . شما از حالا  ستاره ی زیبای خانمی و مادری رو برسینه دارین . مبارکه 🌸🌸💜💜

دوم اینکه احتمالا مادرت برای چنین خبر و اتفاقی برنامه ریزی کرده حتما وسایل بهداشتی لازم رو اماده داره . یکی از بستگان ما میگفت از یکسال قبل پریود دخترم تو کیف مدرسه  و حتی کیف بیرونش دوتا پد بسته بندی و یک لباس زیر  میذاشتم تا اگه بیرون خونه با این اتفاق مواجه شد بتونه استفاده کنه . اینو گفتم شاید بکار  مادرهای دیگه بیاد  

چقد دخترتونو درک میکنم دقیقا منم همینم 

آخه عزیزم خجالت نداره این طبیعت بدن ما خانم ست خیلی چیزهاست که باید بدونید مراقبت میخواید بگو لطفاً بهشون از تجربه ای دارم میگم بعدها مادرتون بدونه پنهان کردی خیلی ناراحت میشه فکر می‌کنه کم کاری کرده نسبت به شما

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
دودلم بگم نگم

بگو آجی 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
نداره:) بابام بیرونه کاش روم میشد بهش بگم بگیره 

چه عجیییب من با مامانم اصلاا صمیمی نبودم سیزده سالم بود صبح پاشدم دیدم دختخواب و خودم همه خونی زود مامانم و بیدار کردم گفتم مامان پاشو ببین این خون از کجاست حالا خودم میدونستم پریود شدما مامانم پاشد اون همه خون و دید یهو خندید گفت مبارکه😂😂😂بعدم رفت نوار خرید یادم داد چجوری استفاده کنم بعد تو با ایییین همه صمیمت روت نمیشه بگی😐😐