2777
2789
عنوان

پزشک زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 36 پست

من خودم معمولی هستم ولی به اعتقاداتم پایبندم ولی مذهبی بودن و نبودن چه تاثیری داره؟ من خودم اول پیش پزشک مرد رفتم دیدم خیلی سختمه.پزشک زن انتخاب کردم. کسی که کارش خوب بود همین. اتفاقا بر حسب اتفاق پزشک مذهبی هم بود میشناختمش ولی تو مطب مرد راه نمیداد خودش هم با تیشرت و شلوار و بدون روسری با موهای بلوند و آرایش. 

اونهایی که اومدن مسخره بازی در میارن منظور دوستمون اینکه الکی پول نگیره مثل دکتر خودم که پدر سوخته ب ...

خب عزیزم توضیح شما خیلی کاملتر و مفصل تره .‌

تا اینکه اینجوری بگی مذهبی و مقید باشه دنبال مریض باشه پیگیر باشه 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن،مقنعه شو تا رو دماغش کشیده پایین،یه دستش قبچی به دست صلوات شمار،دتبال ایشون میدوعه😐

من خودم زایمان طبیعی داشتم تخت کناریم دکترش بشدت مذهبی بود با مقنعه چونه دار و چادر میومد بالاسرش ولی موقع زایمان ماما کنارش بود همه کارو ماما انجام میداد

اونم منظورش همین بود که حلال خور باشه نخواد هی زیر میزی و ...بگیره و اذیتش کنه

اها اوکی سپاس🙏❤️

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

خانوما تا این حد هم مسخره نکنید و جبهه نگیرید منظور این خانوم این نبود که بالا سرش دعا بخونه و تسبیح بزنه موقع تولد بچه تو اون شرایط که لخت هست و پاهاش بازه نمیخواد مرد نگاهش نکنه. بعصی ها مذهبی هم نباشن سختشونه. شاید شماها زایمان نکردین یا سزارین شدین. مگه اونجاتون معلوم بود. 

خانوما تا این حد هم مسخره نکنید و جبهه نگیرید منظور این خانوم این نبود که بالا سرش دعا بخونه و تسبیح ...

باشه عزیزم فهمیدیم . ببخشید گفتیم یکم شوخی کنیم . همین . اسی جان معذرت قصد فقط مزاح بود

راستی اسی اگ مشهدی هستی ی دکتر خوب سراغ دارم با همین شرایط شما فقط هم تاکید داره طبیعی زایمان کنی 

اسمش فریده انصاری هس 

😁😁😁😆😆😆

خداروشکر اسی فک کردم ناراحت شدی از شوخیامون .