2777
2789
عنوان

انواع مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی

| مشاهده متن کامل بحث + 10094 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این تاپیک فهمید هممون مشکل داریم 😂😂😂 البته یه روانشناس واقن همینو میگفت که ۹۹درصد آدما مشک ...

👍

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
 طرحواره رهاشدگی می تونه باشه؟

فکر نکنم. چون رو یه روز پرانرژی و یه روز کم انرژی بودنش تاکید کرده که ربطی به طرحواره نداره

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
فکر نکنم. چون رو یه روز پرانرژی و یه روز کم انرژی بودنش تاکید کرده که ربطی به طرحواره نداره

ببین اخه میگه " همیشه" (منظورش با همه افراد هست)  بعد دو هفته گرم بودن ناگهان سرد میشم چون حس می کنم دروغ می گه دوستم داره..  میگه از دبیرستان این طور بودم

شاید هم طرحواره بی اعتمادی بدرفتاری داره

تو پست بعدی اون پستش رو ریپلای می کنم دوباره بخون

مثلا دو هفته اول اشناییمون اینقدر سرحال وپر انرژی بودم و گرم که نامزد سابقم میگفت ارزو داشتم همچین د ...

این پست

گویا علایم طرحواره رهاشدگی یا بی اعتمادی بدرفتاری هست..  باید دقیقتر بررسی بشه

دوستی که پستت رو ریپلای کردم

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو از جفری یانگ بگیر بخون.. مخصوصا دو بخشی که مربوط به دو تا طرحواره بالا هست

الکترونیکیش هم هست این کتاب تو نت

بعد هم قبل ازدواج حتماااا دنبال درمان باش توسط درمانگری که کارش طرحواره هست

سلام کسی که همه طرحواره ها رو داره شخصیت مرزی داره؟  امکانش هست که خوب بشه و بتونه با یه ادم ع ...

کسی که همه ی طرحواره هارو داره مونشهاوزنه و بله شخصیت های مرزی زیاد اینجورین

سلام از زمانی که تایپیک ثبت شده خیلی میگذره ولی خو من الان ۱۸سالمه ۴ ۵ تا دکتر رفتم به نتیجه رسیدن که شخصیت مرزی دارم من همه نوع هایی که شما گفتین و خوندم من مادر نیستم ولی علائمی که دکترم توزیح داد و توگوگل سرچ کردمو مطالعه کردم همه رو دارم 

و دارو هم مصرف میکنم یه سال الانزاپین میخوردم تازه برام ترانکوپین نوشته میشه توزیح بدید چطوری کنترلش کنم الان که دارم اینو مینویسم کل صورتم زخمیه چون چنروز پیش عصبی شدم و میخواستم با کابل خودمو خفه کنم وقتی نتونستم صورتمو زخمی کردم 

خواهش می کنم بزرگوار 🌹 به نظر من این شخص ببشتر به خاطر مادرش و طردهای از سمت مادرش دچار پدیده بچه خ ...

خب ادما یا خوبن یا بد کسی که وجدان و همدلی نداره مث سایکو و ضد اجتماعی و نارسیسم کسیم همدلی داره به کسی اسیب نمیزنه سرش تو کار خودشه ادم خوبه دیگ خوب از نظر من ینی کسی که به کسی آسیب نمیزنه مشکلی برا کسی ایجاد نمیکنه وجدان داره سر کسی کلاه نمیزاره براس  احساسات دیگران ارزش قائله بدم کسیه که آسیب میزنه بی وجدانه و دیگران و بازی میده و اذیت میکنه مث سایکو و ... غیر از اینه بگید