2789
عنوان

گربم مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 6235 بازدید | 125 پست
عزیزم هرچی از دهنش در اومد به ماها گفت بدون اینکه بفهمه چی داریم بهش میگیم خودش یه برداشت میکنه دهنش ...

سلام گلم بله کامنت ها رو دیدم

متاسفم

براتون مهم نباشه

آدمای سمی زیاد شدن

❤️

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره حداقل دهنمون چاک و بست داشت ...برو‌سوگواریتو بکن امیدوارم زودتر بری جای گربت

این چه حرفی بود زدی اخه؟

آدم تعجب میکنه بخدا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
همه ي موجودات زنده حق زندگي دارن انسان و حيوان نداره

اره عزیزم 

ولی حیوانات آزاد آفریده شدن آزادی که دارن لذت بیشتری براشون داره تا اینکه یکی بزارتشون خونه بهشون غذا و آب بده 

ولی بچه کوچیک نیاز به حمایت و سرپناه داره 

چرا ما انسان ها جای این دو تا رو عوض کردیم برا خودمون؟

اره عزیزم  ولی حیوانات آزاد آفریده شدن آزادی که دارن لذت بیشتری براشون داره تا اینکه یکی بزارت ...

بعضي حيوانات خانگي هستن و تو طبيعت و حيات وحش دوام نميارن 

عجب صبري خدا دارد
عزیزم گفتم که  به زور به کاری وادارش کردم؟ همون جور که شما دارین نظر میدین منم نظر خودمو دادم ...

پوله خودشه خودشم میدونع چطوری خرجش کنه از بیت المال ندزدیده که شما ناراحتی از این به بعد به جای کباب خوردن وتفریح رفتن ومهمونی دادن خرج فقرا کنید اگه خیلی دغدغه دارید شاید یکی نخواد باشما بیاد بهشت .مشکل شما فقرا نیستن مشکلتون اینه چون گفتن حیون نجسه دارید با چیزای دیگع مغلطه میکنید وگرنه چیزب که تو این مملکت زیاده پول حروم کردنه اونم از بیت المال اونم تازه میلیاردی برید یقه اونا رو بگیریر اگه راست میگید

پوله خودشه خودشم میدونع چطوری خرجش کنه از بیت المال ندزدیده که شما ناراحتی از این به بعد به جای کباب ...

بیا بزنمون 

راه داشته باشه کتک هم میزنی 

حالا تو چرا ناراحتی ؟ ناراحتی از این به بعد کباب و مرغ و اینا تو بده سگ ها 

کسی جلوتو نگرفته 

کی گفتم حیوان نجسه؟ از خودت برچسب میزنی به من

هر چقدر تو میتونی جلوی اونا رو که از بیت المال میدزدن بگیری و بدی  به حیوانات،  منم میتونم جلوشون رو بگیرم بدم فقرا

من الان مثل خودت جوابت رو دادم 

ولی یاد بگیر به جای دعوا کردن با احترام نظرتو بگی 

بیا بزنمون  راه داشته باشه کتک هم میزنی  حالا تو چرا ناراحتی ؟ ناراحتی از این به بعد ...

اخی چه جوابای کوبنده ای واسه دزدزای میلیاردی موش میشید زورتون میرسه به دختر نوجون که چرا از جیب خودش واسه حیون خونگیش غذا میگیره .ناراحته چون دوسال کنارش بوده توخودت فرشه خونت یه تیکه کوچیکش بسوزه دوروز عذاعمومی اعلام میکنی بعد میگی چرا ناراحتی؟ناراحته چون دوسش داشته چون انسانه چون وابستش شده بعدشم تو خیلی بهت بشار اومده گیر دادی بهش وگرنه کسی چیزی نگفتع 

عزیزم هرچی از دهنش در اومد به ماها گفت بدون اینکه بفهمه چی داریم بهش میگیم خودش یه برداشت میکنه دهنش ...

بعضی آدم ها لیاقت این رو ندارن ک جوابشون رو با احترام بدیم...

دقیقا  منم خیلی ناراحت میشم میبینم اشون بعد تا بیایی بگی بابا اون پول رو که خرج این سگه میکنی ...

حیوونی ک بره زیر ماشین یا طعمه گربه های دیگه بشه بهش خوش میگذره؟

کاش قبل نظر دادن راجب حیوانات (خانگی). تحقیق کنید