2789
عنوان

گربم مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 6235 بازدید | 125 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدم خیلی...همیشه بیرون رفتی ابو استخون برمیدارم اگه گربه ببینم میدم

به گربه استخوون نده 

تو گلوش گیر میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا ناراحتی چیزی نمیگم ولی خداییش از این حجم ادبت فهمیدم بچه ای...من منظورم این بود گربه دیگه نیازی ...

پس یک انسان نیاز به رحمت داره؟

با ۲۲ سال سن،فک کنم از شما عاقل تر و بالغ  ترم

شما اگر من بمیرم می‌گیرد خدا رحمت کنه ولی اگر حیوون بمیره می‌گیرد مرد دیگع؟

پس نتیجه میگیریم شما از اون حیوون کمترید.

چرا؟

چون اون حیوون هم مث من جون داره و خدا افریدتش

عزیزم یه گربه بوده دیگه  خدا رحمت اش کنه والا من فقط دلم برا بچه های سر چهار راه میسوزه که شب ...

خدا پدر مادر این بچه رو لعنت سگ بکنه الهی کثافتا این آشغالهای بدرد نخور زودی ام حامله میشن بعد اونی که همه جوره آمادگی برای بزرگ کردن بچه داره حامله نمیشه

پس یک انسان نیاز به رحمت داره؟ با ۲۲ سال سن،فک کنم از شما عاقل تر و بالغ  ترم شما اگر من ...

باشه من حیوان و تو ادم...انسان نادان ....تو اگه عقل داشتی حیوانو تو خونه نمیاوردی 

پنجمین کاربری از سال ۸۹
باشه من حیوان و تو ادم...انسان نادان ....تو اگه عقل داشتی حیوانو تو خونه نمیاوردی 

من حیوان نیاوردم...

اگه قضیه رو میخوندی میفهمیدی

اون حیوون رو اگه ما تو خیابون ول میکردیم ماشین بهش می‌کرد چون گربه های نژاد دار و خونگی خیلی بیچاره آن  

و اگه بخام دوباره حیوون بیارم تو خونم

سعی میکنم به سرپرستی قبول کنم یا از گربه های خیابون بیارم تا حداقل زندگی چندتاشونو نجات بدم

مینای منم چند روز پیش بود عزیزم از وقتی کوچک بود دست ما بود وقتی پر نداشت حتی. می‌گفت بوس بده بابا میگفت دوستت دارم، خیلی حرف می‌زد باهام. یکی بهش میگفت اسمت چیه قشنگ جواب میداد قشنگ با مهمونامون حرف می‌زد خیلی ناراحت شدم خیلی گریه کردم غصه خوردم.

اره حداقل دهنمون چاک و بست داشت ...برو‌سوگواریتو بکن امیدوارم زودتر بری جای گربت

ول کن.    فایده نداره

باید. یک ماه.  خودشون رو ببرن. بیاندازند توویک اتاق دور از آدم‌های دیگه

البته. بهترین غذا و جای خواب و... بهشوندبدن

بعد بگن.  داریم بهت لطف میکنیم 

که بفهمن

حیوون جاش تووخونه نیست