2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداشم ماه قبل با موتور خورد زمین و خیلی بدمون دستش شکست.از این موتور معمولیه نبود چون قدش بلنده (۱. ...

مثل اون یکی دستش کاملا بسته نمیشه؟

فکر میکنم عادی باشه

رفیق من پایین کوه بوده سنگ از بالا میاد سمتش میخواد از خودش دفاع کنه ارنجشو میزاره روی پیشونیش و دستش مثل دست برادر شما میشه

هفت هشت سال میگذره ولی کامل نمیتونه دستش رو جمع کنه

مثل اون یکی دستش کاملا بسته نمیشه؟ فکر میکنم عادی باشه رفیق من پایین کوه بوده سنگ از بالا میاد سمت ...

نه اصلا جمع نمیشه.حتی به ۹۰ درجه هم نمیرسه دستش فقط باز میشه

۲ تا پلاتین گذاشته.۵ جلسه هم فیزیوتراپی رفته.

ببریدش عبیری گلپایگان

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
۲ تا پلاتین گذاشته.۵ جلسه هم فیزیوتراپی رفته.

ببین خالم آرنجش از دو جا شکست.دستش به زور یه ذره باز می‌شد.نزدیک ۴۰ جلسه فیزیو رفت الان خیلی بهتره تقریبا ۹۰ درجه خم میشه.اما با ورزشایی که تو خونه شوهرش براش انجام میداد(فیزیو تراپ گفته بود)داد میزد و گریه میکرد.با دکترش صحبت کنید اگه گفت طبیعیه  و مشکلی نداره باید حتما به خودش سخت بگیره یه مدت.حتما ۳۰_۴۰جلسه فیزیو بره.حتما یکی ورزشش بده 

باید فیزیوتراپی رو ادامه بده حتما

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

خب برای چی؟

ببینتش کارش عالیه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
نه اصلا جمع نمیشه.حتی به ۹۰ درجه هم نمیرسه دستش فقط باز میشه

شاید مسخره باشه براتون

ولی داخل پوست گوسفند یک شبانه روز نگه داره خوب میشه احتمالا

دوستم که اینطور شد دستش اصلا تموم نمیخورد و یه خانم پیر گفت اینکارو کنید