2777
2789
عنوان

خرید لباس

292 بازدید | 19 پست

سلام کارای شیک و خاص از کجا میتونم عمده قیمت خیلی مناسب بخرم 

مانتو تیشرت شلوار (کیف و کفش طرحای های کپی ) برای پیج میخوام 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

ببخشید تازه میخاید اقدام کنید برای پیج زدن و فروش

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار بزرگ تهران

اصلا کارای خوب ندیدم😥 کارای خاص و تک میخام 

بعضی پیجا خیلی لباسای شیک میارن اصلا ندیدم همچین چیزی

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ببخشید تازه میخاید اقدام کنید برای پیج زدن و فروش

بله قبلا ی پیج داشتم اما ول کردم چون اصلا کارایی ک دلم میخاست بازار پیدانمیکردم

شاید بلد نبودی کجاش بری ،اتفاقا عمده فروشا خیلی لباسای نازی دارن

خب میشناسین شما؟من چندروز گشتم ندیدم 

بله قبلا ی پیج داشتم اما ول کردم چون اصلا کارایی ک دلم میخاست بازار پیدانمیکردم

میتونم چنتا سوال بپرسم ،،ان شالله ک خیلی خوب کارتون بگیره

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
ممنون بله

ب نظرتون میصرفه ک منم پیج بزنم و لباس بیارم ،الان خیلی وقته دارم فک میکنم بهش ،چون طلاهامو میخام بفروشم و بزنم تو کار میخام بدونم امکانش هس ک رو دستم بمونه ،چون دور و اطرافم خیلی کسی نیس ک بشناستم

ب نظرتون میصرفه ک منم پیج بزنم و لباس بیارم ،الان خیلی وقته دارم فک میکنم بهش ،چون طلاهامو میخام بفر ...

برای پیج ژدن باید کلی تبلیغات بدین تا بالا بیاین یا اشنا داشته باشین بهرن ازت خیلی خاک خوری داره بله ممکنه بمونه فروش نره

برای پیج ژدن باید کلی تبلیغات بدین تا بالا بیاین یا اشنا داشته باشین بهرن ازت خیلی خاک خوری داره بله ...

ممنون گلم ،موفق باشید

اصلا کارای خوب ندیدم😥 کارای خاص و تک میخام  بعضی پیجا خیلی لباسای شیک میارن اصلا ندیدم همچین ...

میشه ایدی این پیجارو بدی؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
ب نظرتون میصرفه ک منم پیج بزنم و لباس بیارم ،الان خیلی وقته دارم فک میکنم بهش ،چون طلاهامو میخام بفر ...

بنظرم‌طلاهاتو نفروش.ریسک خیلی بالاس.تا پیجت شناخته بشه خیلیییییییییییییی‌طول می کشه

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐