2777
2789
عنوان

زنگ به شوه

87 بازدید | 16 پست

سلام شما روزا که شوهراتون سرکار چند بار بهم زنگ می‌زنید یا کدوم زنگ می‌زنید بعد شوهر من میگه اصلا نباید بهم زنگ بزنیم تا وقتی کاری نداریم میگه زنگ بزنیم که چی بگیم بعد چند سال زندگی دیگه چه حرفی برای گفتن هست بعد الان که سوالمو دید میگه نه روزی یه بار اشکال نداره ولی انگار از رو اجبار بهم زنگ میزنه میگه زنو شوهر بعد چند سال زندگی دیگه چه حرفی برای گفتن دارن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون خاصی نداره چند بار بزنیم و کی بزنه.

ولی روزایی که صبح تا غروب باید بره معمولا ۳ و ۴ بار زنگ میزنیم

خیلی بنظرم خودتو اذیت نکن ادما متفاوتن کارشون متفاوته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قانون خاصی نداره چند بار بزنیم و کی بزنه. ولی روزایی که صبح تا غروب باید بره معمولا ۳ و ۴ بار زنگ م ...

من زنگ نمیزنم از صبح تا شب نمیاد ولی بعضی وقتا که زنگ بزنیم میگم کی میای میگه نباید بگی 

من زنگ نمیزنم از صبح تا شب نمیاد ولی بعضی وقتا که زنگ بزنیم میگم کی میای میگه نباید بگی 

یا کلا اخلاقشه

یا کارش طوریه وقت نداره

دلیلشو بپرس

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یا کلا اخلاقشه یا کارش طوریه وقت نداره دلیلشو بپرس

نه کلی هم وقت داره فقط ازاینکه زنگ بزنه زیاد خوشش نمیاد حالا ما اینجوری نیستیم که هی زنگ بزنیم فقط خودش بعضی وقتا یه بار زنگ میزنه الان سوالو بخاطر این پرسیدم که میگه تا وقتی کاری نداری بنظرم نباید اصلا زنگ بزنی خواستم ببینم اینجوریه مگه

نه کلی هم وقت داره فقط ازاینکه زنگ بزنه زیاد خوشش نمیاد حالا ما اینجوری نیستیم که هی زنگ بزنیم فقط خ ...

مثل بابای منه میگه کار نداری چرا زنگ بزنی؟😂 کلا دوست نداره زنگ زدن طیادی رو مکالمه هاشم کوتاهه

کلا اخلاقشه حساس نباش مهم اینه حالتون کلا باهم خوب باشه

مثل بابای منه میگه کار نداری چرا زنگ بزنی؟😂 کلا دوست نداره زنگ زدن طیادی رو مکالمه هاشم کوتاهه کلا ...

حالمون خوب نيس نمیدونم خیلی تو زندگی داریم بحث میکنیم

حالمون خوب نيس نمیدونم خیلی تو زندگی داریم بحث میکنیم

بحث و دعوا راه به جایی نمیبره

راجب هر موضوعی که بحث دارین وقتی حالتون خوبه حرف بزنید و به نتیجه برسید

بحث و دعوا راه به جایی نمیبره راجب هر موضوعی که بحث دارین وقتی حالتون خوبه حرف بزنید و به نتیجه برس ...

من اگه وقتی حالشم خوب باشه بخوام درمورد چیزی حرف بزنم به دعوا کشیده میشه

من اگه وقتی حالشم خوب باشه بخوام درمورد چیزی حرف بزنم به دعوا کشیده میشه

با لحن خوب حرف میزنی؟

کلید مرد دکتر حبشی رو گوش بده تو سایت یه تاپیک قدیمی دیدم خیلیا میگفتن با حرفاش تغییر دادن به زندگیشون