2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست
بله اون هست اما ذات خوده آدما هم هست حسادت حسادت حسادت رو هیچجوره نمیشه درست کرد ولش کن گل، اصلا ذ ...

راستش رو بخواهید من اصلا دلیل رفتارش رو نفهمیدم هیچ وقت . مثلا وارد ک میشد منو مثلا دو ماه ندیده ، همراه جمع یه سلام کلی بهمون میکرد 

یا گاهی همونم نمیکرد . 

گاهی اوقات میگفتم شاید من اشتباه برداشت میکنم . ولی اخرین بار ک اینجوری رفتار کرده بود همسرم بدون اینکه من بدونم گله کرده بود . ک بعدش بهم زنگ زد ک منظوری نداشتم و... 

ولی من هنوز حس خوبی بهش ندارم

من دوسال پیش ازدواج کردم جاریم اون زمان هفت سال عروس شده بود تو عقدم اومد ولی اصلا سلام نکرد نگاه رقصم نمیکرد تنها میرقصید وقتی من مینشستم کلا همه متوجه اش شدن ولی من صداش کردم اخر مراسم وقتی داشتم می‌رقصیدم ک بیاد باهام برقصه و اومد اتفاقا فیلم قشنگیم ازمون گرفتن و روز بعدش بهم پیام تبریک داد و مهربون تر 🥹 الان من تو جمعا خیلی احترامشو میزارم حتی اگ ازش خوشمم نیاد بچه هاشو تحویل میگیرم هم خودشو هیچ وقت غیبت جاریتم نکن پیش خواهرشوهر یا مادرشوهر فک‌میکنن حسودی 😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستش رو بخواهید من اصلا دلیل رفتارش رو نفهمیدم هیچ وقت . مثلا وارد ک میشد منو مثلا دو ماه ندیده ، ه ...

دلیلش حسادته متاسفانه گاهی ممکنه با خودمون بگیم ما ک‌چیزی برا حسودی نداریم ولی جاریا بهم حسادت دارن این یچیز جهانی شده دیگ😂 اگر برا تو سخته و روحت اجازه نمیده کثل اون بیشعور باشی تو هم یه سلام کن دیگ محل نده 

من دوسال پیش ازدواج کردم جاریم اون زمان هفت سال عروس شده بود تو عقدم اومد ولی اصلا سلام نکرد نگاه رق ...

اتفاقا جاری منم ۷ ساله عروس خانوادست.

پشت سرم میشینه میگه من خیلی دوس داشتم با جاریم مثل دو تا رفیق باشیم همسرم هم فک میکنه وون فرشته هست من دیوم . 

این حرفا رو میزنه بعد جلو روم بی محلی میکنه 

راستش رو بخواهید من اصلا دلیل رفتارش رو نفهمیدم هیچ وقت . مثلا وارد ک میشد منو مثلا دو ماه ندیده ، ه ...

خوب ازت بدش میاد گل

دلیل این تنفر بی دلیل، حسادتش نسبت به شماست 

خوب ازت بدش میاد گل دلیل این تنفر بی دلیل، حسادتش نسبت به شماست 

از لحاظ مالی از ما بالاترن 

ولی ظاهرا اینو نشون نمیده 

من دانشجوی دکتری اون دیپلم 

دو سال از من کوچکتره 

چهره هم هر دو معمولی هستیم

اتفاقا جاری منم ۷ ساله عروس خانوادست. پشت سرم میشینه میگه من خیلی دوس داشتم با جاریم مثل دو تا رفیق ...

جاریت سیاست داره دیگ جاری منم خیلی زبون داره چون ارایشگرم هست و زبونش چربو چیل قشنگ بلده چطور قانعت کنه حق با خودشه 🥹ولی دیدم خونواده همسرم فرق میزارن یا میخوان منو کوچیک کنن هفته ای یبار میرم خونشون در حدی ک بم میگن کم پیدایی نمیای جاریم هر شب خونشونه ولی،وقتیم میرم با شوهرم میرم تنها خیلی کم پیش میاد برم 

اوایل تنها هرروز میرفتم خونشون ولی دیدم شوهرمو پر میکنن علیم یا تو رو من بدن جلو شوهرم عین فرشته بام رفتار میکردن و وقتی ب شوهرم گله میکردم باور نمی‌کرد چون جلو شوهرم خوب بودن منم خودمو محدود کردم سعادت نداشتن هرروز ببینمم😂

جاریت سیاست داره دیگ جاری منم خیلی زبون داره چون ارایشگرم هست و زبونش چربو چیل قشنگ بلده چطور قانعت ...

چ جالب جاری منم ارایشگر بوده . زبون نداره ولی فک کنم سایت داره 

چند ساله ازدواج کرد؟