2789
خودش قرتی طوره

داری اوسکل میکنیا میگی بی حجابه قرتیه مگه زنه اینا که میگی باشه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری اوسکل میکنیا میگی بی حجابه قرتیه مگه زنه اینا که میگی باشه 

نه بخدا من اسکل نکردم

مدیونی اگه اینطوری فکر کنی

شاید واژه قرتی درست نبود بکار ببرم

منظورم اینه گاهی اوقات بیرون  شلوارلی پاره می پوشه 

نه بخدا من اسکل نکردم مدیونی اگه اینطوری فکر کنی شاید واژه قرتی درست نبود بکار ببرم منظورم اینه گ ...

وقتی جشنا یا مراسمایی که از طرف سپاه باشه بری باید چادر بزاری در این حده . سر حجاب مردمو این همه سرکوب کردن مسلما نمیشه که حجاب نداشته باشی .زناشون همه با حجابن. بین خودشون هم پوشش مهمه حالا این دور از چشم سپاه اینجوری تیپ میزنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خودتو بدبخت نکن 

از اشناهامون بودن طفلک خانومه خیلی شاکی بود بخاطر چادر 

محب بود خودش ولی چادر اذیتش میکرد دیگه نمیخواست سر کنه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون