2777
2789

اینروزا رو دوست ندارم رابطه ادما سرد وبی احساسه هرکیو میبینم با دوستاش همه سرشون توگوشی تودورهمیا همینطور وقتی بچه بودم مینشستیم با مامان وبابام بازی میکردیم تلویزیون میدیدیم پارک میرفتیم خیلی خوب بود الان همش ول شده اصلا با فیلمای اونموقع عشق میکنم حالا اونا برعکس منن خودشونو راحت وقف میدن حتی مامانم سریالای نمایش خانگی جدیدو میبینه من نه میشینم فیلمای اونموقع رو میبینم عکساشونو که توالبوم میبینم خنده های از ته دلشون حال وهواشون و سادگی خونه هاشون حتی رابطشون با فامیل دلم پرمیکشه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

چقدر وایبر خوبی گرفتم از تاپیکت

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما همون موقعشم اینجوری نبودیم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

همه چی عوض شده ، دیگه از وقتی گوشی اومد کسی دلش برا دوست و‌فامیل تنگ نمیشه ، سرگرم فضای مجازی شدیم، هر جا میریم دوس داریم زودتر پاشیم بریم تا لم بدیم و بریم تو گوشی 

حوصله دورهمی نداریم ، همه گوشه گیر شدیم و تنهایو دوس داریم 

همه چی عوض شده ، دیگه از وقتی گوشی اومد کسی دلش برا دوست و‌فامیل تنگ نمیشه ، سرگرم فضای مجازی شدیم، ...

فضای مجازی هم همه رو دعوت می‌کنه به سرد بودن و حاضر جوابی و بی ادبی بی احترامی و افتخار میکنن که موردی و عصبی و بی حوصله آن و از همه آدما متنفرن

منم بعضی وقتا این حس بهم دست میده

ولی به نظرم چون ما تجربه اش نکردیم برامون جذابه، همیشه گذشته برای انسان بهتر و جذاب تر جلوه میکنه، در واقعیت اگر برگردیم به اون دوران میبینم که اون زمان هم سختی های خودشو داره، بیخیالش شو و از حال لذت ببر

فضای مجازی هم همه رو دعوت می‌کنه به سرد بودن و حاضر جوابی و بی ادبی بی احترامی و افتخار میکنن که مور ...

اره دقیقا ، چ‌کلیپا ک درس میکنن و عصبی بودنشونو افتخار میدونن، ب کجا داریم میریم 

همه چی عوض شده ، دیگه از وقتی گوشی اومد کسی دلش برا دوست و‌فامیل تنگ نمیشه ، سرگرم فضای مجازی شدیم، ...

دقیقا این بده تازه ادما افسرده تر شدن خصوصا نوجوونا

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم بعضی وقتا این حس بهم دست میده ولی به نظرم چون ما تجربه اش نکردیم برامون جذابه، همیشه گذشته برای ...

نمیدونم شاید اما حب بچگیمو یادمه تا اوایل نود خوب بود بعد همه چی عوض شد  البته من بچه بودم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

نمیدونم شاید اما حب بچگیمو یادمه تا اوایل نود خوب بود بعد همه چی عوض شد  البته من بچه بودم

اونم به نظرت اینطور میاد چون بچه بودی، قاعدتا تو بچگی آدم همه چی براش قشنگتره

استارتر دقیقا حرف دل من رو زدی!

من متولد اواسط دهه هفتادم و بچگی و نوجوانیم توی دهه ۸۰ گذشت .واقعا اون دوران عالی بود.هم از نظر سریال وسینما و رفتار مردم با هم دیگه و...!اصلا اونموقع ها زندگی یه رنگ و بوی دیگه ای داشت.تا اوایل ۹۰ همه جی خوب بود تا اینکه گوشی های هوشمند و شبکه های اجتماعی اومدن و به زندگی بشر گندزدن!من که کلا هنوز تو فاز اون دورانم

استارتر دقیقا حرف دل من رو زدی! من متولد اواسط دهه هفتادم و بچگی و نوجوانیم توی دهه ۸۰ گذشت .واقعا ...

اره من متولد ۸۱ ام ولی خوب یادمه اونموقع رو

معجزه خود تویی ...🩵🌱