2777
2789
عنوان

دورهمی💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 5111 بازدید | 1201 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ععه همشهری 🥲😂

😅😅اَنا لا شیراز الاطرافه شیراز

https://abzarek.ir/service-p/msg/2177762 لینک ناشناس                                                                              این زمین حالش بده..🧊

😅😅اَنا لا شیراز الاطرافه شیراز

عربی😍😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

پست منو ت  صفه 53 بخون ممنون

خوندم گلم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

😅لا انا ترک

حیف شد میخواستم دو کامه عربی صبحت کنم باهات😂

ای جااانم😻😻😻😽😽 منم الی ۱۸ سالمه

سسلاااااامممم الی جون خوشبختم تازه عضو شدی اره؟ 

منم زینب۱۸سالمه و یه نینی کوچلو تو شکممه🙂💙

سسلاااااامممم الی جون خوشبختم تازه عضو شدی اره؟  منم زینب۱۸سالمه و یه نینی کوچلو تو شکممه🙂💙

سلام قشنگم اره😻 ای جانم مرسی منم خوشبختم مهربون 

ای جاااان خوداااا چن وقتشه😻😻😻😻

برات اشک آرزو می‌کنم! نه در اوج غم، در اوج خنده …💛