2777
2789
عنوان

دورهمی💞💞

| مشاهده متن کامل بحث + 5112 بازدید | 1201 پست
وااای اینش بده بلاتکلیفی

خیلی بده☹️میترسم تهش نزارن بهم برسیم و من بمونم و مجردی و‌غم و غصه...همه با اشتی کردنم مخالفن همه.به هیچکس نگفتم بجز یکی دونفر

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
من سه ساله با یکی هستم🥲چندماه پیش کات کردیم بخاطره مخالفت خانوادش..مامانش از قیافم‌خوشش نمیومد و تو ...

وای گلم الهی فدات شم ایشالا بهم میرسین قربونت برم🥺🥺🥺😥💜💜💜

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده☹️میترسم تهش نزارن بهم برسیم و من بمونم و مجردی و‌غم و غصه...همه با اشتی کردنم مخالفن همه.به ...

ببین اصل کار خودتونین عزیزم وقتی دو نفر همدیگرو رو واقعی دوست داشته باشن عشقشون واقعی باشه هیچ کی نمیتونه جلوشونو بگیره هیچ کی... انشالله ک برسین ب هم عزیزم 

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع..🖤
ببین اصل کار خودتونین عزیزم وقتی دو نفر همدیگرو رو واقعی دوست داشته باشن عشقشون واقعی باشه هیچ کی نم ...

درسته☹️مرسی عزیزم

احساسم میگه ولش نکن ولی عقلم میگه سحر  راهی که داری میری اشتباهه..

درسته☹️مرسی عزیزم احساسم میگه ولش نکن ولی عقلم میگه سحر  راهی که داری میری اشتباهه..

اونم مث تو عاشقانه دوست داره؟ 

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع..🖤

هیچکس بجز اون‌نمیتونه با همهه ایرادام بسازه🥲من پیش اون‌خود خودمم..هیچکس پیدا نمیشه که اندازه اون دوسم داشته باشه و با همه چیم کنار بیاد..اینا اذیتم میکنه.لعنت به خانوادش