بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محلول لیندان یا پرمترین یک درصد بعد با شونه ریز شونه کن به مدت یک هفته
غیر دارویی که تجربه خودمه و واقعا نمیدونم درست هست یا نه
شوسشو مو با تاید دستیه
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
موهات داغون میشه نکن به جاش اگر موهات بلنده کوتاه کن
سرکه و سس مایونز بزن یه شب تا صبح بذار رو سرت بعدم برو حمام شونه بکش با شامپو مخصوصش بشور بعد دوباره شونه بکش بعد سرتو با شامپو عادی بشور بیا بیرون موهاتو سشوار بکش
نه گلم،تنها راه درمانش اینه،اگ موهات بلنده دوقاشق اسپند اگ کوتاه یک قاشق اسپند رو بریز تو ی لیوان آب جوش صبر کن تا دم بکشه،یعد موهات رو خیس کن و آخرش اون لیوان اسپند رو بریز روی موهات،راستی حتما از صافی رد کن اسپند رو،۴۰دقیقه صبر کن بعد برو حموم،موهان رو نرم کننده بزن و شونه بکش،ازین شونه زیرا ،زیر دوش شونه بکشه موهات رو،هم شپش ها میمیرن هم تخم شون درمیاد،هر روز برو حموم و شونه بزن،هفته یی دوبار کافیه آب اسپند ک بزنی،من خودم همین کارو کردم تا کامل از بین رفتن