2777
2789
عنوان

طلاقم‌نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ قضیه ای پشتشه عزیزم 

اینکه  فردای روزی ک عقد کردیم بم خیانت کرد.جلو چشم خودم خیلییی حرفه ک هنوز یک هفته نگذشته انقد پررو باشه طرف و اینکه میخاد با گرفتن سرویس ب همه بفهمونه من تو دادگاه محکوم شدم 

بعدشم بابام کلی خرج عقد کنون کرد و مهمونای اونارم ما خرج دادیم 

زور داره برام وگرن مهم نیس

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
چقدر گشنه طلای سر عقد هدیه هست چیو میخواد پس بگیره؟

من مشکلی ب پس دادنش ندارم ولی خیلی این پرروس خیانت میکرد جلو چشمم هالا عوض اینکه زبونش کوتاه باشه طلبکارم هس

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
جریان چیه مشکل کجاست چرا طلاق؟

خیانت کاره .وقتی فهمید میخام ازش جداشم تو چایی بهم قرص ترامادول داد ک کارم کشید ب بیمارستان 

میشه بااین آدم موند؟

۶ ماه شده نفقه نداده؟خود ندادن نفقه حق طلاق ایجاد میکنه

آره.ولی هر سری باید شکایت کنم سر این قضیه اونام میگن خو پرداخت کرده دیگ 

آره.ولی هر سری باید شکایت کنم سر این قضیه اونام میگن خو پرداخت کرده دیگ 

اگه پرداخت میکنه که هیچی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خیانت کاره .وقتی فهمید میخام ازش جداشم تو چایی بهم قرص ترامادول داد ک کارم کشید ب بیمارستان  م ...

چرا آدما اینجوری شدن دختر من الان سه ماه عقد کرده  همش میگم خدایا پشت و پناهشون باش همه خوش بخت بشن

ای خدا همون بهتر که داری جدا میشی عقد کردی یا عروسی؟

عقد بودیم

چرا آدما اینجوری شدن دختر من الان سه ماه عقد کرده  همش میگم خدایا پشت و پناهشون باش همه خوش بخت ...

آمین

فدای تو برات دعا میکنم بهترین ها بران پیش بییاد الان تو شمال داره اذان میزنن دارم میرم نماز بخونم خو ...

مرسی مهربون 🩷