2777
2789
درامدش چنده جانم؟

عزیزم کمه.روزی 4 هزار تومن. اما از هیچی بهتره. بتونی زیرمجموعه بگیری بیشتر میشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوشنبه وچهارشنبه ۴۰مرتبه سوره تکاثر 

هرروز سوره واقعه

ذکر استغفار امام صادق ع

همگی برای رزق وروزی وثروت عالین

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چهار هزارتومن؟😔 ولی باشه دمت گرم لطف کردی عزیزم

آره میدونم خیلی کمه. اما از هیچی بهتره. اخه وقتی هم نمیزاری که. فقط بیست دیقه برا مجموع این سه تا سایت. برا همین میگم باز خوبه

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
شما خودت کار مبکنیچقده درامدتون؟

والله حساب نکردم. چون زیرمجموعه دارم بیشتره

باید هرروز کار کرد؟مثلا بعضی روزا کار نکنیم اشکالی نداره؟

اشکالی نداره. اما پول اون روزتون فقط میپره دیگه. 

عزیزم از مجموع هر سه تا سایت روزی چهار تومن؟ یا هر سایتی روزی چهار که میشه روزی دوازده؟

نه عزیزم مجموعش 4 تومنه. اما برا من که زیر مجموعه دارم تقریبا دو برابره. 

آهان مرسی 

اگه ثبت نام کردین حتما کار کنین. حیفه. بتونی زیرمجموعه بگیری خوب میشه برات