2777
2789
عنوان

یکم درد دل کنم ....🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تو فکرش هستم اینارو انجام بدم  ولی دلمم برای شوهرم میسوزه کلا ۳ تومن داده بهم باهاش لباس ب ...

اره میدونم چی میگی خب اونم مادره دیگه باید برا خودت چیزای ارزون تر بخری انشاالله مشکلات همه حل بشع

یه کوچولو خودخواه باش.بزار خودشون راه پول درآوردن رو پیدا کنن

یه سری گفتم مواد فلافل درست کنید بسته های نیم کیلویی مسجد میری بفروش نکرد گفت روم نمیشه آبرو دارم...

یه سری گفتم مواد فلافل درست کنید بسته های نیم کیلویی مسجد میری بفروش نکرد گفت روم نمیشه آبرو دارم...

عزیزم مادرت داره به شما ظلم می‌کنه.حق نداره مرتب به شما که خودت هم ضعیفی از نظر مادی، احساس گناه بده.

به ابروش فکر می‌کنه ولی به دخترش نه.

شما خودتم مشکل مالی داری.بعد هم بهت بگم این نیاز هیچوقت تموم نمیشه.

من این راه رو رفتم که میگم.

یه کم خودخواه که باشی ،اون به فکر میفته

عزیزم مادرت داره به شما ظلم می‌کنه.حق نداره مرتب به شما که خودت هم ضعیفی از نظر مادی، احساس گناه بده ...

کآش بتونم عزیزم...

به خدا مریض روحی شدم دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 

جز اینکه یه شوهر و پول قلمبه خدا به مادرم بده همین.

یه چیزی بهت میگم نصیحت خواهرانه هیچوقت از جیب شوهرت و خودت برا بقیه هزینه نکن ناراحت نشو مادرته برات عزیزه کاملا درکت میکنم چی میگی چقدر براش ناراحتی ولی تو زندگیت از اونا سواست دلت بحال شوهرت بسوزه که تو این گرونی به فکر تولد و خوشحالی شماست به فکر زندگی و اینده خودتون باش فردا بچت کلی ازت خواسته داره شوهرت پیش دوست و فامیل باید سربلند شه اونم با مدیریت تو نه هیچ پیشرفتی نکنه همین جایی که هستین بمونید

مادرت اه وناله میکنه توام بگو اره مامان همه زندگیا سخت شده شوهرم این همه تلاش میکنه ولی گرونیه به هیچی نمیرسیم وام داریم کرایه داریم خرجمون زیاده تجربه بهم ثابت کرده هرچی هوای بقیه رو داشته باشی وظیفت میشه چیزیم بدهکار میشی حتی برا عزیزترین کست 

حق شوهرتو پایمال نکن اون داره برا راحتی شما پول در میاره توام بهش خسته نباشید بگو 

حالا یه روز مادری تولد مادرت کادو یا پول بهش بده اما از حق بچت و شوهرت ندی اگه شوهرت راضی نباشه ثواب که نمیکنی هیچ گناه هم کردی

یه چیزی بهت میگم نصیحت خواهرانه هیچوقت از جیب شوهرت و خودت برا بقیه هزینه نکن ناراحت نشو مادرته برات ...

درست میگی قبول دارم 

کاش بتونم از این وضعیت خودمو نجات بدم 

شما و خواهرت برید سرکار پول در بیارید خرجی مامانتونو بدید

بچم رو کسی نیست نگه داره ۱۱ ماهش شوهرم میگه دست کسی نسپار من راضی نیستم فعلا کوچیک هر وقت مستقل شد کار پیدا کن

خواهر دردم یکی دوتا نیست

درست میگی قبول دارم  کاش بتونم از این وضعیت خودمو نجات بدم

اصلا عذاب وجدان نداشته باش اینقد باید شاد وپر انرژی باشی چون باید پسرتو وارد اجتماع کنی یه مادر موفق یه همسر شاد باید به فکر پیشرفت تو زندگیت باشی نه اینکه فک کنی چجوری برا مادرت گوشت بخری

مامان من سالمه پدرمم زنده اس حقوق داره ولی مامانم همش به دخترای فامیل نگاه میکنه منو با اونا مقایسه میکنه شوهرم با دامادای بقیه مقایسه میکنه دیدم مامانم کلا دوس داره دامادش همه جوره بهشون سرویس بده اگه شوهرم کاری براشون میکنه به چشمشون نمیاد منم کلا بیخیال شدم گفتم تمرکزم بزارم برا زندگی خودم اینده بچم نه اینکه بیام بقیه رو راضی کنم اینجوری عمرم میره از زندگیم لذت نمیبرم دستمم نمک نداره پس خودتو الکی حرص نده

هوای همسرت داشته باش