2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راضیم بعد کنکورم یک عمل بینی هم انجام بدم دیگه کاملا راضی میشم 😁

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خوشگلم خداروشکر 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

دست و پا ؟ خوبه حداقل به درد لیزر میخوره مال من از نازکی نمیشه کاریش کرد😂

همه ی بدنم همششش از مرد ها هم بیشتر😐مخصوصا بیکینی

خب وقتی نازکه لیزر میخاد چیکار البته من پول لیزر ندارم💔

من بینیمو پنح ماهه عمل کردم عکس بذارم ببینید ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
من صورتم خیلی کوچیکه  

تپل کن صورتتو هر روز ماسک خیار بزار 

من یه دوره ای انقد ماسک خیار میزاشتم صورتم تپل شده بود همه میگفتن. انقد همه جا رفتم فقط میگفتن  صورتت عین بچه ها تپل چقد لپ و گونه داری همه فقط گونمو میگرفتن می‌کشیدن 🥲🥲🥲دیگ یکم لپ دارم چش خوردم فک کنم 😂

اسی اگه مثلا میخوای چشمات تغییر کنه ولی به نظر من لازم نیست

یه کاری که میتونی انجام بدی لیفت مژه س که چشتو معلوم کنه

و یکی هم کاشت مژه س که میتونی مثلا بگی چشمام کشیده باشه و اینا

با مژه میشه یه تغییراتی ایجاد کرد بدون هیچ عملی

بحث نکنیم .

اینجا که همه ناز و خشگلن😐😐😐😐 والا کن نا به حال اینجا خشگل واقعی ندیدم اینهمه عکس دیدم اینجا😐

چون زیبایی یه چیز نسبیه کاری به آدمای خودشیفته که هیچ ایرادی ازخودشون درنمیارن ندارم ولی خواهرشوهرمن بعضی وقتا میکه فلانی چقدر خوشگله ولی بنطرمن معمولیه یابرعکس

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

من صورتم   کوچیکه  چشمام کوچیکه کلا اجزای صورتم کوچیکه با اینکه سرکار میرم هیچ کس فکر نمی کنه بیشتر از ۱۷ سالم باشه نمی گم سنم رو ولی خیلی دیکه کوچکتر میزنم فکر کنم اونی که دوست داشتم چون فکر کرد من بچه ام خوشش نیومد ورفت

همه ی بدنم همششش از مرد ها هم بیشتر😐مخصوصا بیکینی خب وقتی نازکه لیزر میخاد چیکار البته من پول لیزر ...

موهای بدن من انقدر زیاد بود که حدنداشت تاتصمیم گرفتم برم لیزر همشون نازک شدن😑

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙