2777
2789

حلقه ملقه میزارن دست یا نه در حد صحبته؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی خدا استرست رو از همینجا دارم حس میکنم دختر ریلکس کن بسپار به خانواده خودشون میدونن باید چیکار کنن 

البته اگر بله برون خودت باشه ها ولی در کل فک کردم خیلی استرس داری 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

ما شام میدیم‌

میوه ..شیرینی چای

کیک هم که اونا میارن 

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

بستگی به خودتون داره مال ما هشت شب بود بعد از شام مهمون خاصی نداشتیم واسه همین جشن نبود  ، بعضیا ام ظهر میگیرن پذیزایی ام میوه و شیرینی و شربت یا چای و قهوه بستگی به فصل   یا اب میوه طبیعی     اگه کیک داشته باشین کیک    چیز خاصی نداره 

بله برون مشخص کرد مهریه قرار های عقد وایناس حالا بعضیا ممکن یکی دوساعت قبل از عقد بله برون برگزار کنن ...

مشخص کردن مهریه بعد شام و ...بعد سفره عقد بندازن بعدشم موزیک ورقص و پذیرایی با شیرینی ومیوه و..تا اخرشب

سلین 

ببین واسه ما که اینجوریه میوه هست چون تابستونه شربت میدیم بعد شیرینی هم که اونا میارن اگر رسم دارین شام هم بدین 

آهنگ و رقصم بستگی به خانوادتون داره که آیا مذهبی هستن یا نه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

واییی خدا استرست رو از همینجا دارم حس میکنم دختر ریلکس کن بسپار به خانواده خودشون میدونن باید چیکار ...

آره خیلی استرس دارم مدام دارم همه مراحل رو تصور می‌کنم و میگم باید چی کار کنم 

آره حلقه نامزدی میدن 

خب پس ما اینجا رسم داریم کل بزنیم اهنگ بزاریم حتی عروس اگه دلش بخواد میتونه آرایشگاه بره در حده دخترونه 

کیک خامه یا خشک با شربت و چایی و زغفران که دیگه اینا سلیقه ای هست ولی پذیرایی میکنن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
آره خیلی استرس دارم مدام دارم همه مراحل رو تصور می‌کنم و میگم باید چی کار کنم 

ای جان استرسشم واقعا خوبه   ولی سعی نکن با استرس کردن حال خودت رو خراب کنی 

سنتی بودین یا از قبل دوست بودین ؟