2777
2789

بچه ها همونجوری که میگن زایمان با اپیدورال یا تزریق وریدی زایمان طبیعی رو خیلی راحتتر میکنه؟ من دیدم خیلیا نوشتن راضی بودن میشه تجربیاتتون رو خواهشا بگید

بعد یه سوالی ام که خیلی ذهنمو مشغول میکنه اینه که اگه علم پیشرفت کرده و این روشا زایمان طبیعی رو راحتتر و کم درد تر میکنه چرا همچنان یه عده اصرااار دارن روی زایمان طبیعی فیزیولوژیک و بدون هیچ دارویی؟ کلا انگار زایمان دو دسته میکنن زایمان طبیعی با درد وحشتناک حین زایمان و زایمان سزارین(بدون درد وحشتناک حین زایمان و دردهای بعدش)

کاربری سال ۹۶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اپیدورال باید تا۶سانت بازشی اونوقت اپیدورال کنی .دردش رو اول و اخر باید بکشی.چمیدونم ماسک و این چیزاهم ی ذره کاهش میده اما واقعا زایمان طبیعی لذت بخش بااینکه درد داره وحشتناکم داره ولی وقتی بچه رو میزاره رو دلت عشق میکنی

هرچیزی بدیهای خودشوداره

من میخواستم بدون دردرروانتخاب کنم باماسک خنده یااپیدورال ولی مامابهم گفت ممکنه به بچه آسیب برسه وبچه بعدازبه دنیااومدن سرحال نیست 

فیزیولوژیک خیلی بهتره نه برش داره نه بخیه .ماماصبرمیکنه تابچه خودش به دنیابیادولی مامای بی حوصله میادبرش میزنه که زودتربچه به دنیابیاد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم اپیدورال باید تا۶سانت بازشی اونوقت اپیدورال کنی .دردش رو اول و اخر باید بکشی.چمیدونم ماسک و ای ...

خب مگه نمیگن اصل درد بعد ۶ سانته؟ بعد یه سریا نوشته بودن سر ۳_۴ سانت براشون زدن

کاربری سال ۹۶
عزیزم اخرش برش داری .

نه اگه سربچه بزرگ نباشه وماماصبرکنه بدون برش میشه زایمان کرد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هرچیزی بدیهای خودشوداره من میخواستم بدون دردرروانتخاب کنم باماسک خنده یااپیدورال ولی مامابهم گفت مم ...

موقع برش دردی متوجه میشی؟ یا بی حسی میزنن

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

والا من واسه بچه اولم میخواستم اپیدورال کنم دکترم گفتش تا۶سانت ک باز شی بعداپیدورال میکنم دکتر بیهوشی هم همین حرفو زد اما دوستم بدون هیچ دردی واسش اپیدورال کردن میگفت خیلی اذیتم حالا

اره همونه ولی دزش کمتره،توی سزارین کاملا بی حس توی طبیعی فقط درد و کم میکنه ولی هنوز یه مقدار حس دار ...

اگه قراره امپولی توی نخاع تزریق شه همون سزارین بهتره دیگه چرا درد بکشیم

من تجربه سزارین و طبیعی رو دارم