2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودمم خیلی دلسرد شدم.بنظرت ای حرفا ک میگع خودکشی میکنم راسته؟

بخدا قسم دروغ محض 

اصلا من میگم ک این آدم مناسب تو نیست چون تو دختری و اون یکبار ازدواج کرده . حالا اگه میگی دوست داره، اگر این حرفو میزنه ک اصلا لیاقتتو نداره چون خیلی ضعیف نفس چون تو دختری ظریفی نیاز داری ب یه پشت محکم ک تکیه کنی ن اینکه یکی باشه ک علاوه بر اینکه یکبار تو زندگیش شکست خورده و به عنوان یه مرد نتونسته زندگیشو نگه داره حالا باز دم از حرفای ناامید کننده میزنه 

ببین این چیزا ک گفتم بهت اصلا در حد حرف نیستا من و یه سری از دوستام اینارو زندگی کردیم یک عمر براش هزینه دادیم تا یاد گرفتیم

ببین من کوچیک بودم خیلی احساسی بودم هنوزم هستما ولی الان دوساله ازدواج کردم تازه دارم میفهمم معنی عشق چیه! معنی زندگی چیه! معنی مرد چیه! معنی پشت محکم چیه! 

گول بعضی از این مردا رو نخورااا 

اره خودمم خیلی دلسرد شدم.بنظرت ای حرفا ک میگع خودکشی میکنم راسته؟

من خودم ک تجربشو نداشتم ولی دوستم دقیقا این اتفاق براش افتاد نمیتونست ادامه بده رابطه رو پسره هم همش تهدید می‌کرد ک خودکشی میکنه آخرش این شد ک پسره خودکشی نکرد رابطه هم تموم شد ب ضرر دوستم و الانم نامزدیه پسره ب هیچ جاشم نیست ک قبلا تو رابطه بوده چند باری دوستم باهاش برخورد داشته میگه حالش خوبه من و فقط اذیت کرده

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
من ۱۹اون ۲۵مطلقسس ی بچه داره بازم همین بارم ناز میکنه😞😞😒

وایییییییییییییییییییییی بچه داره ؟؟؟//

مگه چند سالته حماقت نکنیا.با یک پسر مجرد یا مطلقه بدون بچه ازدواج کن

اینکار ونکن اشتباهه بدبخت میشی اون بچه اش هم میشه عذابت تا اخر عمر 

اشتباهه اشتباه منو نکن

همین امروز کات کن .بیچاره ات میکنن خودشو بچه ات روزی صدبار میگی غلط کردم .صبر کن سنی نداری .این مرد علاوه بر مطلقه بودن هوسبازه که میگه بیا خونه خالی