2777
2789
عنوان

کیک خیس شکلاتی 😉👌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 50 پست
عزیزم دستور پختشو میدی؟ میخوام برای دوستم درست کنم

بله البته

تخم‌مرغ 3

یک لیوان شیر

نصف لیوان روغن 

وانیل 

یک لیوان آرد قنادی

پودر قند یک لیوان

پودر کاکائو 6ق غ

سفیده تخم‌مرغ هارو با نصف پودر قند دستور با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیره و از ظرف نریزه کنار میزاریم

زرده و نصف دیگه پودر قند هم با وانیل می‌زنیم که کرمی و کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه میکنیم و یک دقیقه هم می‌زنیم و بعد آرد و4ق غ پودر کاکائو سه بار الک کنید

حالا موادخشک و سفیده رو با سه مرتبه به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم می‌زنیم وقتی یک دست شدکف قابلمه تفلون چرب میکنیم و موادو میریزیم درش دم کنی میزاریم و روی اجاق با شعله کم میزاریم 

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون بیکینگ پودر اصلا نمیشه که

واسه من شد چون سفیده تخم‌مرغ هارو با پودر قند کامل زدم و فرم گرفت همون باعث نرم شدنش شد و خودم هم تعجب کردم 

واسه من شد چون سفیده تخم‌مرغ هارو با پودر قند کامل زدم و فرم گرفت همون باعث نرم شدنش شد و خودم هم تع ...

چرا بیکینگ پودر نمیزنی؟ ضرر ندارع که

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
عزیزم دستور پختشو میدی؟ میخوام برای دوستم درست کنم

برای سس هم یک لیوان شیر و نصف لیوان پودر قند همراه دو ق غ پودر کاکائو مخلوط میکنیم و روی اجاق میزاریم یکی دو جوش که زد خاموش میکنیم کنار میزاریم سرد که شد وقتی کیک پخت با خلال دندان روی کیک سوراخ سوراخ میکنیم و تا کیک داغه سس سرد و میریزم روش (کم یا زیاد بودن سس هم سلیقه ای هست)اگر بزارید یخچال چند ساعت بمونه مزه اش عالی میشه 👌🏻😉

چطور بدون بکینگ پودره کدبانو 

وسط را فهمیدم بیکینگ پودرم تموم شده منم سفیده تخم‌مرغ هارو با پودر قند کاملا فرم دادم اوکی شد