2777
2789
منم... نه جرئت تموم کردنشو دارم نه توان ادامه دادنشو.. نه انگیزه. برای زندگی

دقبقا حالتو میفهمم کاش هیچوقت متولد نمیشیدم کاش زندگی وحال خوبم مثل مرگ حق ادما بود💔 واسه ارامش دلت عزیزم صلوات فرستادم امیدوارم این روزای سختت بزودی تموم بشه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب جرم ما چیه🥺

به خدا که اگر بدونم

همش با خودم میگم من لیاقتم ارزشم خیلی بیشتر از اینا بود

چرا باید یه همچین چیزایی رو تجربه کنم

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
اره تلاشمو کردم... نتیجه ی تلاشامو نمیتونم بپذیرم

فقط با کلی مشکل و گرفتاری دارم میگم اینو که زندگی ارزش این همه حرص غصه ناراحتی و نداره.

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 
دارم جدا میشم... شرایط روانی خونه پدرم ازارم میده.. شرایط احساسی بدی دارم.. احساس گناه میکنم... احسا ...

عزیزم همه ما به اندازه ای گرفتاریم و درگیر همه یه دردو غمی تو دلمون هست فقط بدون راهش خودکشی نیست اگه اینجوری بود الان نصف مردم باید مرده باشند فکر نکن نفسم از جای گرم بلند میشه  اینایی که گفتی نصف دردای منم نمیشه اما حتی یک لحظه‌ای به از بین بردن خودم فکر نمیکنم سعی میکنم یه راه حلی پیدا کنم شما اگه پیش خانواده اذیتی برو خوابگاه خانم دکترم که هستی طلاقتم که گرفتی مطمئن باش با یه آدم خیلی خوب ازدواج می‌کنی من حسم قویه الکی نمیگم کاملا مطمئن دارم حرف میزنم دنیا که به اخر نرسیده نه اولین نفری هستی که طلاق میگیری نه آخرین نفر به هر حال برای هر کسی یه جور رقم میخوره واقعا حیف نیست یه خانم دکتر زیبای ۲۶ ساله (دور از جونت) بره زیر خاک به خاطر یه آدم اشتباهی 

😍😍خدایا شکرت