2777
2789

یه دوستی داره تازه عقد کرده اسمش رضا هست

بعد ظهری گفتم چطورن؟نمیخان عروسی بگیرن و همین صحبت های الکی که آدم به شوهرش بفهمونه که اره مثلا منم جویای احوال بقیه هستم 😄الکی مثلا

بعد برگشت گفت خیلی عاشق هم هستن دیروز دوتاشون اومدن مغازه ی من یکی دیگه از دوستامون هم پیشم بود بعد دوستم یه تیکه به رضا انداخت نامزدش انقدر قشنگ پشت رضا دراومد کیف کردم .

خیلی دلم گرفت انقدر مامان بابای شوهرم و مامان بابای من از اول نامزدیمون آتیش بیار معرکه بودن اصلا یادمون رفت که سه سال عاشقانه جنگیدیم و گریه کردیم تا به هم رسیدیم حیف اون همه تشنگی برای به هم رسیدنمون که بخاطر خانواده هامون فراموش شد.

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اگه نظر منو بخوای همهههههه زن و شوهرها اول زندگیشان کشمکش دارن حالا شوهران یه لحظه از لحظه اینا ...

حرفت درسته ولی منم خیلی از بحث هام با خانوادش دفاع از همسرم بود میگفتم من هررررکی بهم فحش هم بده می‌گذرم ولی کسی کوچکترین بی احترامی به تو بکنه قاطی میکنم سر همینم با خیلی ها برخورد جدی کردم اینا رو یادش رفته .منم یادآوری نکردم چون چیزی که با یادآوری بخواد بخاطر بیاد ارزش نداره

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
حرفت درسته ولی منم خیلی از بحث هام با خانوادش دفاع از همسرم بود میگفتم من هررررکی بهم فحش هم بده می‌ ...

خوب حالا از زن دوستش دفاع کرده دلیل نمیشه کارهای شما رو یادش رفته باشه عزیزم 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
الان خونه خودتون هستین؟ هرکاری که خوشحالت میکنه در دز مناسب انجام بده

اره یه پسر دو ساله هم داریم .حق با شما هست باید بیشتر توجه کنم به زندگی حسابی در گیر کارای خانواده هامون بودم کاملا از خودمون دوتا غافل شدم

خوب حالا از زن دوستش دفاع کرده دلیل نمیشه کارهای شما رو یادش رفته باشه عزیزم 

حق با شماست .قدر دان کارهای منم زیاد هست .اما کلا یجوری گفت انگار حسرت خورد که زن اون انقدر تو لحظه عکس العمل های خوبی داره .قبلا هم از خوش بر خورد بودن و خانم بودن نامزد دوستش زیاد گفته .راستش من افسردگی شدید دارم بروز نمیدم بخاطر همین از خونه ماهی یکبار برا دکتر یا لیزر بیرون میرم فک کنم فک میکنه دیگه اجتماع گریز شدم

حق با شماست .قدر دان کارهای منم زیاد هست .اما کلا یجوری گفت انگار حسرت خورد که زن اون انقدر تو لحظه ...

برو طب سنتی مزاجت اصلاح میشه خوب میشی

باورت میشه من سالها افسردگی داشتم آخرش با داروهای طب سنتی خوب شدم برو پیش یه دکتر کاربلد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸