2777
2789
عنوان

بابام میگ کلی خواستگار داری تو....😭😍🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 53 پست
جآن دلم پول نباشه ۸۰ درصد خوشیات نی اصلا بحث پول بکنار خوب یکی با مجردین حال میکنه خدایی یعنی میگی ح ...

تو پست من حرفی از مجردی متاهلی زده شد جان دلم؟

من طبق عقیده خودم میگم پول کل خوشبختی نیست

خودتونم میگید ۸۰ درصدش هست

پس حرفی نمیمونه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
من نمیدونم مشکل شما چیه دوست عزیز کلا همه ی تاپیکات حالت پز و خودنمایی داره شما ک اهداف بزرگ ...

من برای تاپیک زدنم باید از شما اجازه بگیرم؟ این جا کاربری منه من میتونم شونصدا تاپیک بزنم.. به شما ربطی نداره

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا پول کل خوشبختی نیست اصلاااا پولم مثل خیلی چیزا عادی میشه همه تفریحات وخوشیای دنیام یروز عادی ...

ن عزیز پول هیچوقت عادی نمیشه این دنیا بر پایه پول میچرخه..

شما پول نداشته باشی ی لیوان آبم دستت نمیدن...

آخرش که چی عزیزم فکر کن به همش رسیدی توی ۵۰ سالگی با کلی خونه و ماشین و پول میخوای چیکار کنی؟ تنه ...

عزیزم ایشون تاپیک زده ک بگه با بقیه متفاوته😂

وگرنه نیاز به راهنمایی نداره

ی نگاه به تاپیکاش بندازی میفهمی ک فقط میخواد دارایی هاشو به رخ بکشه

اول فکر میکردم اشتباه میکنم 

دیگ با این تاپیک مطمئن شدم

والا ما هم قصد ازدواج نداریم و قصدمون مهاجرته دقیقا ولی یاد ندارم تا بحال بخاطرش تاپیک زده باشم

سعی کن از تاپیک هایی ک استارترش دنبال خودنمایی هست دوری کنی

چون نمیخواد ازت راهنمایی بگیره

میخواد بهت بفهمونه متفاوته

جآن دلم پول نباشه ۸۰ درصد خوشیات نی اصلا بحث پول بکنار خوب یکی با مجردین حال میکنه خدایی یعنی میگی ح ...

بخدا همینو بگو.. من میخوام ی دختر مجرد موفق باشم توی زمینه کاری و درسیم و درآمدم به دلار د یورو باشه و درکنارش ی دوست پسر و تفریحات و عشقوحالامم داشته باشم..

من برای تاپیک زدنم باید از شما اجازه بگیرم؟ این جا کاربری منه من میتونم شونصدا تاپیک بزنم.. به شما ر ...

نه نیازی نیست برای تاپیک زدن اجاره بگیری ولی دلیلی نداره ک بیای بگی ۵۰ تا خواستگار دارم قصدم مهاجرته و خواهرم خارجه

این چیزایی ک تو الان بهش رسیدی ما چند سال قبل رسیدیم

عقده هاتو جای دیگ تخلیه کن وقت ملتو نگیر

اینا میان راهنماییت میکنن نمیدونم تو دنبالی اینی ک بگی متفاوتی

دیگ هم ریپلای نکن

اون ور بهت خوش بگذره

ن عزیز پول هیچوقت عادی نمیشه این دنیا بر پایه پول میچرخه.. شما پول نداشته باشی ی لیوان آبم دستت نمی ...

هرکس طرز فکر خودشو داره 

و درآخر به نتیجه درست میرسه 

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
نه نیازی نیست برای تاپیک زدن اجاره بگیری ولی دلیلی نداره ک بیای بگی ۵۰ تا خواستگار دارم قصدم مهاجرته ...

وا خوددرگیری داری شماء؟؟ آخه به شما چه ربطی داره من چه تاپیکی میزنم.. چرا دنبال شر و دعوا میگردی؟...

شمام برو خارج برو موفق شو هزارتا تاپیک بزن کی جلوی تورو گرفته

تو پست من حرفی از مجردی متاهلی زده شد جان دلم؟ من طبق عقیده خودم میگم پول کل خوشبختی نیست خودتونم ...

درسته ۲۰ درصد دیگه رو سلامت جسمی و یه پدر مادر سالمه ک تشکیل میده از نظر من بله عذر میخوام🌱🥲

چقد مث منییییی  ولی کاش منم ی خواهر تو خارج داشتم🤣🤣🤣 موفق باشییییییی

چه ربطی داره؟ چون ی خواهر اونور نداری نباید تلاش کنی؟؟ اصلا تلاش کردن و درس خوندن به این چیزا نیست

چه ربطی داره؟ چون ی خواهر اونور نداری نباید تلاش کنی؟؟ اصلا تلاش کردن و درس خوندن به این چیزا نیست

تلاش و نمیگم 

وگرنه دارم میخونم 

ولی اگ ی نفر رو داشتم غریب نمیموندم اونور 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..