2777
2789
عنوان

فردا عقدمه😇

| مشاهده متن کامل بحث + 4115 بازدید | 135 پست

مهریت رو عندالمطالبه بنویس...نه بابا 3 باز بگه بعد مبارکککوووووووو عکس بذار

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
مهریه خاصی ندارم یه سکه و قرآن

کم نیست به نظرت؟

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه خاصی ندارم

بدون مهریه که نمیشه. کاش حداقل ۱۴ تا میذاشتی از هیچی بهتره

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

سه‌بار که خطبه خونده شد بعد بله رو بگو بعد سومین بار هم زود نگو بزار زیر لفظیتو بدن بعد بگو

مبارکت باش عزیزم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
نه تقریبا سنتی

اسی حداقل اگه مهریه نمیخوای به ۱۴ تا بزار و شیربها رو هم بنویس تو اون دفتر عقد که مثلا چند تا تیکه وسایل هست

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده

من شنیدم ک این حقوقایی ک گفتی باید قبل عقد باید ثبت بشه ،تو عقد نامه هیچ ارزشی نداره، 

و اینکه مبارک باشه و امیدوارم انتخاب درستی کرده باشی 

انتخاب خوب حتی این حقا رو نده اجاره هرکاری رو داری مگر دور از جوون طرف بخواد طلاق بگیره ک ایجاد مشکل میشه 

بعد سه بار ک خوند بله رو بگو 

حاظرین باید کادو و زیر لفظی بدن 😅 بلاخره باید بری گل و گلابتم بیاری ک

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

ִ

﹝سر عقد اینجوری بله بگو...♥️💍﹞

°•به اُمید یه عشق جاودانه‍ از امروز تا اَبد بله‍...

با اجازه‍ پدر و مادرم و به‍ اُمید یک زندگی پر از عشق بله‍...

به امید بارش خوشبختی به آشیانه عشقمان بله...

با توکل بر خدا و با استعانت اقا امام زمان و پدر و مادرم بله...

به نام نامی الله و با توکل به خدا و اجازه‍ پدر و مادرم بله...

به امید یک زندگی پر از عشق و آرامش بله‌...

࣪

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛