2821
2789
عنوان

زن صیغه ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 59 پست
چرا فکر میکنین.ی شوهر بد.لزوما پدر بدیه؟من طبق گفته های این خانم نظرمو گفتم.

پدر خوبی هم نیست،چون دیدنش نمیاد،خرجش رو هم نمیده

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
بچه اون زنه،دختره،یکسال از دختر من بزرگتره،نه زنه راحته،کسی که میدونه مرده زنشو طلاق نداده،صیغه میشه ...

نگران نباش چوب خدا صدا نداره اِنءشااَلله دختر اون زنیکه به سرنوشت تو مبتلا میشه!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه اون زنه،دختره،یکسال از دختر من بزرگتره،نه زنه راحته،کسی که میدونه مرده زنشو طلاق نداده،صیغه میشه ...

هرچندسال میخوای بمون اینا فکرمیکنن چندماه دیگه خسته میشی برای همونه چیزی نمیگن دوروز بگذره ببینه بچه داره وباید اسم توله اش بره توشناسنامه اون موقع میاد پاهاتو لیس میزنه!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

شوهرش بیشتر مقصره تا اون زنه حتی‌  بچه داره بعد رفته صیغه کرده‌ .... جفتشون بد کردن در حق است ...

بعضی اوقات میگم بسپارم به خدا،و کارما و این حرفا،بعد میگم وایستم بدبخت بشم،تا شاید یه روزی کارما یقشونو بگیره،به خدا شبا از استرس نمیتونم بخابم،آخه عوضی پولدارم هست،حاضر نیست مهریه بده

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
نگران نباش چوب خدا صدا نداره اِنءشااَلله دختر اون زنیکه به سرنوشت تو مبتلا میشه!

آخه چه فایده برا من و دخترم داره،امیدوارم شوهرم فلج بشه،یا هرگز صاحب فرزند نشه به حق فاطمه زهرا

آخه چه فایده برا من و دخترم داره،امیدوارم شوهرم فلج بشه،یا هرگز صاحب فرزند نشه به حق فاطمه زهرا

ببین این آدمارو فقط باید بسپاری به خُدا قشنگ خُدا مجازاتشونو میده!

بعضی اوقات میگم بسپارم به خدا،و کارما و این حرفا،بعد میگم وایستم بدبخت بشم،تا شاید یه روزی کارما یقش ...

خدا لعنتش کنه ...

گلم شماهم تمام تلاشمو  کن  تا میتونی کوتاه نیا دنبال حق و حقوقت باش ایشالا که بشه

خدا لعنتش کنه ... گلم شماهم تمام تلاشمو  کن  تا میتونی کوتاه نیا دنبال حق و حقوقت باش ایش ...

آره،آخراشه دیگه،تا آخرین لحظه تلاش میکنم،نشدم دیگه حداقل میدونم تلاشم رو کردم،ایشالا بتونم بخشی از مهریمو بگیرم،اگه خدا بخاد

خب پس بچه رو هم نمی‌خواد.از مهریه ات نگذر ب هیچ وجه

آخه فرصتی ندارم،سه ساله الافم،که دوسالش رفت روی پرونده توقیف ملک که در کمال ناباوری آزاد شد،بعدش گفتم بیا توافق،گفت هیچی نمیدم،وقتی دیدم با زن بچه داره،ولی بچه خودش تو سختی،حرصم گرفت،خونش رو نمیدونم متاسفانه،وگرنه زنگ میزدم پلیس کارو تموم میکردم،فقط خدا برام بخاد

دیگه خودم خسته شدم ناچارا،دارم بدون مهریه جدا میشم،نمیدونم چطور دلش به حال دخترش نسوخت،بیمسعولیت بی‌ ...

بمیرم برات

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
آخه فرصتی ندارم،سه ساله الافم،که دوسالش رفت روی پرونده توقیف ملک که در کمال ناباوری آزاد شد،بعدش گفت ...

پدری ک دخترشو نادیده بگیره شک نکن.ن دنیارو داره ن آخرت.حداقل قبل طلاق حضانت بچهتو بگیر.ک چندسال دیگه دبه نکنه.بیاد سراغش.دوباره اذییت بشی.کسی ک بچه خودش ول کنه.بچه ی آدم غریبه هم ی روزی ول می‌کنه....متاسفم...امید وارم بعد این نامرد.ادم بهتری وارد زندگیت بشه.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
آخه فرصتی ندارم،سه ساله الافم،که دوسالش رفت روی پرونده توقیف ملک که در کمال ناباوری آزاد شد،بعدش گفت ...

شغل همسرت چیه.پیدا کردن آدرس ک سخت نیست.ی روز با اژانس.نزدیک محل کارش کشیک بده.هرجا رفت.بعد یکی دوبار پیدا می‌کنی آدرس دیگه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بمیرم برات

خدا نکنه،شوهرم و زن صیغه ایش بمیرن ایشالا،ممنون از همدردیت🥰

شغل همسرت چیه.پیدا کردن آدرس ک سخت نیست.ی روز با اژانس.نزدیک محل کارش کشیک بده.هرجا رفت.بعد یکی دوبا ...

بساز بنداز،همون بساز بفروش،یه جا بند نیست،یه روز این سر شهر میسازه،یه روز اون سر شهر