2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم بی ارزشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست

مگه برا کلاسش انجام میدی؟اگه ازش لذت میبری به این چیزا توجه نکن 

من اگه یکی ازاشناهام اینکارو انجام میداد دوست داشتم کاراشو ببینم و لذت ببرم و بنظرم یه هنرمند میومد شاید بهش غبطه هم می‌خوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارسال انلاینم داری؟ 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه هر کاری قشنگی خودشو داره به شرطی که عاشقش باشی و ازش لذت ببری 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

هنر داشتن خیلی هم خوبه‌. بخصوص اگه فروش هم بکنی.‌

رزین هم به روزه.  بی کلاس نیست‌. طرفهای ما کمربندای خوشگل درست میکنن با رزین‌. دورشو نگین متری یا منجوق و کریستال و تراشه... میزنن ، واسه روی لباس کوردی

عزیزم چ جوری یادگرفتی درامدش چطوره

راستشو بگم خودم با چنتا کلیپ اموزشی یاد گرفتم

قبلا میکاپ کار بودم کارم عالی بود از اون موقع ترکیب رنگارو بلدم به خاطر شرایطم مجبور شدم شهرمو عوض کنم و الان نمیتونم میکاپمو ادامه بدم

پس شروع کردم تکرار و تمرین ویترای که فروشم خوب بود و باردار شدم بوی رنگ برای خانوم باردار مضره بعدشم الان که نینیم یکم مستقل شده😅

رزینو شروع کردم تازه چهار روزه عکسارو گذاشتم و فروشی نداشتم

دوس داری عکسشو بزارم ببینی و اگه خواستی بهت یاد میدم

خیلی عالیه من بودم یاد میگرفتم ازت افتخار کن هر کسی یاد نمیگیره مثلا خودم استعداد ندارم 

مرسی عزیزم قطعا شما هم تو چیزی استعداد داری که شاید من ندارم🥹

امیدوارم کارم بگیره

من امسال کنار خونه داری و بچه داری برای فرهنگیان خوندم مجازم شدم ولی دعوت نشدم

و تو هنر هم بخوام کاریو انجام بدم اطمینان دارم که میتونم ولی یکم در مورد حرفای اطرافیان دودل بودم که با نظرهای قشنگ و با فرهنگتون خیلی خوشحال شدم😍

تو گل سر میسازی، این یه چیزه که ممکنه خیلی راحت هر کسی بتونه یاد بگیره. 

ولی باید برای فروشش بازاریابی کنی... و اونه که مهمه... بازاریابی چیزی نیست که همه بلد باشن. 

در کل دیدگاهم نسبت به کسی که میسازه و فروش داره بالاس. حس میکنم ادم موفقیه. ولی کسی که فقط میسازه. منتظر مشتری نشسته، دیدگاه خاصی ندارم. 

خودتی که به شغلت ارزش و اعتبار میدی...

تو دنبال مشتری هستی یا مشتری دنبال تو؟ مسئله اینه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی