2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که از شوهرتون شنیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3540 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترین کارش قایم موشک بازی ومخفی کاریشه کلا به من نمیگه هر کاری دلش بخواد می کنه من از دیگران می فهمم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بیشتریا اینو گفتن متاسفانه 

عقلشون نمی‌رسه که دوتا بچه دنیا آوردن و بزرگ کردن شوخی نبود،صرفه جویی کردن برای خونه دار شدن شوخی نبود

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

تو دوران عقد بودیم سالها پیش

همسرم ادم بدی نیست که بگم نیت خاصی داشته

خونه پدرم بودیم خواهرمم ک متاهله اومد ی گونی تخمه بود که باید برای مغازه بابام بسته بندی میکردیم خواهرم پاشد گونی و برداره که همسرم گفت تو چرا بزار مانلی برمیداره!

بعد از گذشت ده سال این حرفش هرگز یادم نرفت...

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بدون هیچ مشکل قبلی تا حرفمون شد بهم گفت نذار یه چیزی بهت بگم همین الان بزاری بری.... 

حالا گدشته و خانواده ام هم خداروشکر پاکن 

بهش میگم بگو ببینم چی میگی 

میگه اگر بگم جمع میکنی برای همیشه میری! 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
به خدا 😂😂😂😂  تازه انقد هول شده بودم وسط راه دیدم یه دمپایی که مال حیاطه گاو بود پامه کثیفف ...

وایییی 🤣🤣🤣

حالا هدفتون از فرار چی بود دقیق ؟

این بهم میگه  میدزدمت بدون اجازه پدرت از دادگاه عقد میکنیم

والله شوهرم چند روز پیش خیلی حرفای بدی بهم زد     منم بزرگش کردم باش دعوا کردم بهم میگه من خیلی بهت حرف زدم چرا ناراحت نشدی گفتمش تو از کجا میدونی من ناراحت نشدم بش گفتم من تور واگذار میکنم به خدا خدا کارشو میدونه .ولی خدایی ازته دلم پاک نمیشه 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم