2777
2789
عنوان

این خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست
خطش چیه؟از مای ایرانسل ریزکارکرد تماسا و پیاماشو ببین

همراه اوله.سیم کارتش بنام پدرشه سیم کارت خواهرشم همینطور.اگه نصب کنم پدرشوهرمو خواهرشوهرم میفهمن.خواهرشوهرم موذی ام یجوری بهش میفهمونه

یعنی خدا هم اینجوری از بنده هاش حساب نمیکشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم یه دکتر برو حتما واقعا لازم داری  البته ناراحت نشیا ولی واقعا وسواس فکری داری

داشتم از پارسال شروع شد چندوقتیه خیلی بیخیالم تا اینکه دوسه روزه حس کردم خبریه ک بعدش اینجوری شد

شک خراب میکنه زندگیتو دوستم،   برای اطمینان برنامه مای ایرانسل نصب کن و برای خطش استعلام بگیر

همراه اوله.همراه منو نصب کنم پیامش واسه خواهردپدرش میره چون خط همسرم و خواهرش بنام پدرشوهرمه.اوناهم بهش میگن

درسته دلی اگه کاری کنه چجور بفهمم

ببین منو تو اگه قصدت رفتنه زودتر برو انتظار خیانت نکش جدی میگم هر چی بیشتر پیگیر باشی زودتر بهش میرسی   

اکه هم قصد جدایی نداری بشین زندکیت کن بیخیال بیخیال

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

همراه اوله.همراه منو نصب کنم پیامش واسه خواهردپدرش میره چون خط همسرم و خواهرش بنام پدرشوهرمه.اوناهم ...

فک کنم بتونی از همراه اولم پیگیری کنی 

تلفن مشکوکم داره ک زنگ بخوره؟

ببین منو تو اگه قصدت رفتنه زودتر برو انتظار خیانت نکش جدی میگم هر چی بیشتر پیگیر باشی زودتر بهش میرس ...

خیلی خوبه خیلی ببین مثلا از صددرصد ۹۰درصد ی مرد کامل و عالیو داره خیلیم دوسش دارم‌.عاشق زندگیمونم ولی چیکار کنم بااین ترسی ک دوباره چند روزه افتاده بجونم

خیلی خوبه خیلی ببین مثلا از صددرصد ۹۰درصد ی مرد کامل و عالیو داره خیلیم دوسش دارم‌.عاشق زندگیمونم ول ...

وای گلی خیلی سخته ها به خودت رحم کن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فک کنم بتونی از همراه اولم پیگیری کنی  تلفن مشکوکم داره ک زنگ بخوره؟

ن تلفن مشکوک نداره.از بعدازظهرم خونس تا صبح روز بعدش.گاهیم از صبح تا غروب خونس.کلا اوقات بیکاریش یکسر خونس.دیروزم باهم رفتیم گردش تا شب پیش خودم بود چیز مشکوکی ندیدم.ینی با مای ایرانسل همراه اولو چک کنم‌؟