2777
2789
عنوان

عفونت واژن😪

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 22 پست
منم مثل شما بودم عزیزم. حدودا چهار پنج سال پیش.مداوم عفونت میگرفتم. تا اخرش دوهفته هرروز دوبار عنبرن ...

چند بار چندسال پیش عنبرنسا دود دادم ولی افاقه نکرد .نمیدونم مشکل از عنبر بود یا از من ...

البته دو سه دفعه اینکارکردم .دوهفته نبود ...

همسرم خیلی ب بهداشت اهمیت میده ،روزی یک بارو قطعا میره حموم ..

بعد چون شمال هستم رطوبت بالاست ،مدام عرق میکنه ادم ،روزی ده بار هم لباس عوض کنم و دوش بگیرم انگار ن انگار 

حالم از خودم ب هم میخوره 

چند بار چندسال پیش عنبرنسا دود دادم ولی افاقه نکرد .نمیدونم مشکل از عنبر بود یا از من ... البته دو ...

نه همینکه قبل رابطه دوش بگیرید کافیه. عنبرنسارو باید حتما ده روز تا دوهفته هرروز دو نوبت دود کنی. من دامن میپوشم میشینم تا کامل دودش بخوره بهم.توام امتحان کن.ضرری که نداره. فقط بعدش نباید بشوری خودتو حداقل یکی دوساعت بمونه اثرش. نمیدونم که ما زنا چه گناهی کردیم. این مردا ده سال یبارم عفونت نمیگیرن😥😓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه همینکه قبل رابطه دوش بگیرید کافیه. عنبرنسارو باید حتما ده روز تا دوهفته هرروز دو نوبت دود کنی. من ...

مرسی .حتما ایندفعه میخرم دوباره .مثلا چندتا تیکه میزاری رو گاز ؟

من متاسفانه رو هط رون و بیکینی یه زگیل مسطح هم در اوردم چندین ماهه .پاپ دادم اوکی بود .دو سه ردز دیگه باید تست اچ پی وی بدم 

انقدر از نظر روحی خسته و داغونم ک حد نداره 

انقدری ک دارو خوردم معدم کلا بهم ریخته

مرسی .حتما ایندفعه میخرم دوباره .مثلا چندتا تیکه میزاری رو گاز ؟ من متاسفانه رو هط رون و بیکینی یه ...

ای بابا. حتما پیگیری کن عزیزم. بخدا ادم نمیدونه این چیزارو از کجا میگیره. من دوتا روی گاز میسوزونم بعد میذارم تو ظرف رب