2777
2789

اول یا دوم راهنمایی بودم منم رفتم با دختر عموم گفتم اونم باهام دعوا کرد چون بهش گفتم مامان بابات هم این کارو میکنن اونم گف خفه شو بابای من از این کارا نمیکنه😂😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حاالا حتما باید توضیح میدادی

تو یوتیوب فیلم دیده بود اما نمیدونست چیه اینکارا

اگه بهش نمی گفتم کنجکاو تر میشد خودش میرف باز اون فیلما رو میدید واسه همین خودم بهش توضیح دادم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
کلاس پنجم بودم  وای اتفاقا همین امروز این ماجرا رو کامل واسه خواهر کلاس شیشمیم توضیح دادم اول ...

چجوری‌ گفتی تا چ حد؟ 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
یادم نمیاد.  ولی تا 16 17 سالگی فک میکردم بچه از پشت دنیا میاد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

من تا ۱۲

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز