2777
2789
عنوان

ربیع الاول

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 24 پست
عه همشهری هستیم پس . دکتر صحاف ، مدارک ، فرزدی، فاطمه عباسعلیزاده، همشون تخصصشون همینه هرکدوم تونستی ...

مادر خودم شیمی درمانی شده صدتا مریضی داره هر وقت می‌آییم اونجا فقط دنبال کارهای ایشون هستم متاسفانه فرصت برای خودم ندارم مرخصی زیادی هم نداریم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

مادر خودم شیمی درمانی شده صدتا مریضی داره هر وقت می‌آییم اونجا فقط دنبال کارهای ایشون هستم متاسفانه ...

خدا شفاش بده الهی آمین.  عزیزم بخودت هم برس زیاد زمان نمی‌بره.  تلفنی وقت بگیرید از شهرتون برا دکتر اومدنی معطل نشید اولین جلسه دکتر رفتید آزمایش انعقادی میگیره اونم یکم زمانبره البته تو خصوصی ها زیاد نه . بعد مشکلتون با آسپرین و هپارین و انوکساپارین حل میشه انشالله.  به آبجیم دکتر گفت یکی دوسال بعد سقط به خودت فرصت بده بعد . الان شکر خدا دوتا بچه داره تو اطرافیانم خیلی اون مشکل حاده اکثرا با آمپول بارداری رو میگذرونن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم وقت بخیر ببخشید دیدم در یک تاپیکی گفتید که خواهر شما برای بارداری غلظت خون داشته و هرروز ...

من خودمم مشکل شمارو درک میکنم الان دوسه ماهه مادرم عمل دیسک کرده بنده خدا با واکر تازگیا راه میره در این حد حاده مشکلش ماهم هممون با بچه کوچک و بزرگ اسیریم الان برا رسیدگی خونه مامانم موندم هزارتا حرف می‌شنویم از شوهرامون اونام البته حق دارن مشکل ما تمومی نداره مریضی بابا خدابیامرزم ۶ ماه طول کشید فوت بابام و بعد یسال و نیم ما نوبتی وایستادیم بخاطر فشار مامانم و دیسک کمرش بعد سه ماهه دیسکش شدت گرفت عمل کردیم پلاتین گذاشتن الان بعد عمل رسیدگی میکنیم . دنبال دکتر خودتم برو بعدا شوهرت نندازه گردنت  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من خودمم مشکل شمارو درک میکنم الان دوسه ماهه مادرم عمل دیسک کرده بنده خدا با واکر تازگیا راه میره در ...

الهی خدا رحمتشون کنه انشالله خدا به مادرتون سلامتی بده ماهم اومدیم مادرم رو پارسال پیش دکتر بران تبریز عمل کردیم ۷تا پلاتین گذاشتیم نخاعش داشت قطع میشد برای همین سه ماه موندم پیش مادرم اونجا یک عالمه تر و خشکش کردم زیرش لگن گذاشتم تو بیمارستان‌ها آواره بودم تک و تنها نه عروس نه برادرم هیچ کدام یکبار تعارف نکردند که بیا یکساعت برو خونه بخواب یک شب هم ما همراه بمونیم براش الآنم من بدم اونا خوبن ....مامانم فقط پسرش رو دوست داره و میبینه منم بقول شما قزوینم ۸ ساعت راه سه ماه شوهر جوانم رو رها کردم اومدم چسبیدن به عمل و مریضی مادرم شوهرم چیزی نمیگه ولی خب هزارتا مسأله ممکنه برای زندگی آدم پیش بیاد ....مادرم هم خیلی بد غذا و بد عنق هست اینو نمی‌خورم اونو نمیخورم چرا برنج روغن نداره چرا خورش آب زیاد داره چرا این چرا اون کلا خیلی ایرادگیر هست اعصاب برامون نمی‌ذاره خدا کمک کنه به شما هم واقعا درک میکنم خیلی سخته 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

الهی خدا رحمتشون کنه انشالله خدا به مادرتون سلامتی بده ماهم اومدیم مادرم رو پارسال پیش دکتر بران تبر ...

الهی خدا حاجت دلتو بده انشاالله.  و کارما جواب خوبیهاییکه به مادرت کردی بخودت برگردونه . کلا انسانها اونطورن یکم پسر باز هستن و قدر خوبی‌هارو نمیدونیم . انشاالله خدا بزودی. دامنت رو سبز کنه خیلی سخته ماهم الان دوماهه کمک حال مامانمیم ولی چهارخواهریم دوتاشون خودشون رو کشیدن کنار منو خواهرم موندیم عروسیمون اومدنی لب.و چشمشون رو کج میکنن ولی شانس دارن قد دریا

الهی خدا حاجت دلتو بده انشاالله.  و کارما جواب خوبیهاییکه به مادرت کردی بخودت برگردونه . کلا ان ...

تو هم برو دکتر بچه بیار حتما عزیزم 

سلام ، اگه ناراحت نمیشین ، خاهرتون چرا فوت کرد ، بیمار بود ؟

سلام بله عزیزم توده سینه

خدا بیامرزه ، الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرسی جانم برا سلامتیت صلوات فرستادم