2777
2789
نه کرمانم کتاب تست چی بگیرم؟  گیج شدم هر کی یچی پیشنهاد میده میخوام زیست و ریاضی خیلی سبز بگ ...

من یک پیشنهاد دارم کلاش اگه قراره شرکت کنی کلاسینو شرکت کن استاداش خ‌وبن فیزیک براتی ریاضی حیدری و بابک سادات ولی بابک سادات پایه ایی تر درس میده از صفر 

کتاب تست بستگی به خودت داره بنظرم یکدونه خیلی سبز شیمی دنلود کن ببین اگه اوکی بود بخر چون به سطح خودت بستگی داره 

ولی من این منبع ها استفاده کردم پی دی اف دان کن اگه خوب بودن بخر  ولی اول هر چیز اول جزوه استادت

ریاضی خیلی سبز/مهرماه /هرکول 

فیزیک میکرویا خیلی سبز/آیکیو/نردبام

شیمی خیلی سبز یا میکرو /آیکیو 

منبع تشریحی ماجرا من درسا یا شب امتحان 

منبع زبان بیسنو 

منبع فارسی نگاه نو 

زیست آیکیو از همون اول بنظرم سطح بالا بزن ولی دوسه بار بزن یک کتابو چون مفهومی حفظیه  باعث پیشرفتت میشه اگه نه خیلی سبز هم اوکیه 

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

نه کرمانم کتاب تست چی بگیرم؟  گیج شدم هر کی یچی پیشنهاد میده میخوام زیست و ریاضی خیلی سبز بگ ...

اول سعی کن یک منبع بگیری که راحت بتونی باهاش بخونی ‌وتست هاش برات اوکی باشه بعد یکبار که اون زدی تست های سخت هم مارکدار کن تست های سخت دوباره کتاب که تمام شد بزن بعد برو منبع بعد فعلا خودتو با منبع زیاد گیج نکن یک منبع بخر به همین روش گفتم بخون وتست بزن بعد منبع جدید

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول سعی کن یک منبع بگیری که راحت بتونی باهاش بخونی ‌وتست هاش برات اوکی باشه بعد یکبار که اون زدی تست ...

مرسییییی عزیزمممم خیلی لطف کردی حتما انجامشون میدم 😍♥