2777
2789
نه کرمانم کتاب تست چی بگیرم؟  گیج شدم هر کی یچی پیشنهاد میده میخوام زیست و ریاضی خیلی سبز بگ ...

من یک پیشنهاد دارم کلاش اگه قراره شرکت کنی کلاسینو شرکت کن استاداش خ‌وبن فیزیک براتی ریاضی حیدری و بابک سادات ولی بابک سادات پایه ایی تر درس میده از صفر 

کتاب تست بستگی به خودت داره بنظرم یکدونه خیلی سبز شیمی دنلود کن ببین اگه اوکی بود بخر چون به سطح خودت بستگی داره 

ولی من این منبع ها استفاده کردم پی دی اف دان کن اگه خوب بودن بخر  ولی اول هر چیز اول جزوه استادت

ریاضی خیلی سبز/مهرماه /هرکول 

فیزیک میکرویا خیلی سبز/آیکیو/نردبام

شیمی خیلی سبز یا میکرو /آیکیو 

منبع تشریحی ماجرا من درسا یا شب امتحان 

منبع زبان بیسنو 

منبع فارسی نگاه نو 

زیست آیکیو از همون اول بنظرم سطح بالا بزن ولی دوسه بار بزن یک کتابو چون مفهومی حفظیه  باعث پیشرفتت میشه اگه نه خیلی سبز هم اوکیه 

زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃

نه کرمانم کتاب تست چی بگیرم؟  گیج شدم هر کی یچی پیشنهاد میده میخوام زیست و ریاضی خیلی سبز بگ ...

اول سعی کن یک منبع بگیری که راحت بتونی باهاش بخونی ‌وتست هاش برات اوکی باشه بعد یکبار که اون زدی تست های سخت هم مارکدار کن تست های سخت دوباره کتاب که تمام شد بزن بعد برو منبع بعد فعلا خودتو با منبع زیاد گیج نکن یک منبع بخر به همین روش گفتم بخون وتست بزن بعد منبع جدید

زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول سعی کن یک منبع بگیری که راحت بتونی باهاش بخونی ‌وتست هاش برات اوکی باشه بعد یکبار که اون زدی تست ...

مرسییییی عزیزمممم خیلی لطف کردی حتما انجامشون میدم 😍♥

2790
2778
2791
2779
2792