ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
طرحاش فرق داره ولی از ما ماهی صدو چهل واسه هر نفر کم میکنن
مال ما ۴۰۰تومنه چقدر کم از شما میگیرن
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
بله من قبلا کارمند بیمه بودم شما باید ابتدا دفترچه بیمه پایه بگیرید بعد اگه توی اداره یا شرکتی شاغل باشید راحت می تونید بیمه تکمیلی گروهی بگیرید ولی اگه شاغل نباشید باید تکمیلی انفرادی درخواست کنید که همه بیمه ها اینو ندارند
حتما طرح طلایی رو برداشتین دیگه واسه ما خب نصفشو کارفرما میده دیگه ک میشه سیصد
عزیزم من کارمند دولتم از حقوقم کسر میشه.... نه طرح طلایی نیست بیمش هم آتیه سازان حافظ هست
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً