2777
2789
عنوان

#کمربند پلاتینر

12063 بازدید | 10 پست

بچه ها من دیسک کمر شدم خرداد و از یه سایتی که یادم نیست کمربند پلاتینر گرفتم. یه بارکد داشت با بارکد خوان که ایکن کردم رفت تو سایت شرکت آلمانی . اما صرفا نه خود محصول. الان اتفاقی نگاه مبکردم دیدم نوشتن کد رجیستری روی بسته چسبونده میشه و ایتعلتم کالا از خود شرکت آلمانی انجام میشه. کسی میدونه بالاخره من اصل گرفتم با تقلبی. تجربش رو دارین. کسی خرید کرده ؟من اونموقع خیلی گشتم ببینم فیک داره با نه ولی چهارماه قبل این جریان استعلام تو هیچ سایتی نبود. اصلا صحبت از فیک نبود. 

کمربند_پلاتینر#  

پلاتینر قدیم اصلا اصل و فیک نداشت جدیدا وارد شد با کد رجیستریش ، قدیم فیک نداشت بعد از این که ایرانیا فیکشو زدن خود شرکت آلمانیش کارت رجیستری همراهش فرستاد الان فقط اون جدیدا کارت رجیستری دارن ، تقریبا 1 ماهه اینجوری شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تیرماه گرفتم اون موقع اصله یعنی؟

راضی هستی

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

راضی هستی

ببین چه با کارت چی بی کارت هیچ کدوم اصل نیست. یه کمربند گرمایشی هست و اولتراسوند و اینا نداره. چون کمر بند آلمانق نیست چینیه . ولی کیفیتش بعنوان کمربند گرمایشی خوبه. از این جهت بهش نگاه کن. صرفا چون باید محل دیسک گرم باشه یا یه روغن یا پماد میزنی میتونی ببندی و گرم کنه. همین. من یکسال از پارگی دیسکم گذشت با حرکتهای اصلاحی اصلاح مزاج و آب درمانی خوب شدم نود درصد. اونم میبستم وقتی پماد میزدم . همین 

من دوبار خریدم اصلا به کارت رجیستری و اینها نیس
من یه بار سرم کلاه رفت حواستون باشه گول نخورید
اینا کلا دو دسته هستن یکیشون خیلی اشغاله یه تیکه پارچه گرم کن هست هیچ کاری نمیکنه از 500 تومن میفروشن تا 3 تومن توی سایتا و باسلام و اینها
فرقشون نه توی کارت رجیستریه ن هیچی باید دقت کنید اصلش روی سوکتی که به اداپتور میخوره برجسته هک شده uic ، برجسته حتما باید باشه ، اون امواج میده و همین امواح خوب میکنه
منم همش برام سوال بود مگه میشه یه عده اینقدر راضی باشن ولی من نه تا اینو فهمیدم
اصلشو حتما بخرید خیلی عالیه من 2 ماهه جواب گرفتم شخصا
دکتر ارزنده هم توی مطب همین رو استفاده میکنه توی شهر ما ، دقت کنید خلاصه کمربند پلاتینر خوبه اگر اصلیشو بگیرید از نمایندگیاش

من دوبار خریدم اصلا به کارت رجیستری و اینها نیسمن یه بار سرم کلاه رفت حواستون باشه گول نخوریداینا کل ...

سلام شما از کمربند پلاتینر راضی بودین چقدر تاثیر داره.برا ترک خوردگی مهره کم فایده داره یا نه