من اصلا پیامتو نمیخونم فارسی تایپ کن جون جدت 🙏🏻😑😑😑
تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱
خیلی دوس دارم بدونم چرا فینگلیش تایپ میکنن اخه انگلیسی نیست که بگی مثلا میخوان کلاس بزارن بگن ما به ...
خودشونم فازشونو نمیدونن 😒😒
تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱
نههه باید مجبورشون کنی هر روز روزی 3 بار از روی لغت نامه دهخدا یا فرهنگ معین بنویسن
درپایان روز هم ازشون امتحان املا بگیری
بعد مجبورشون کنی از روی غلط هاشونم هر کدوم یه صفحه بنویسن
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نههه باید مجبورشون کنی هر روز روزی 3 بار از روی لغت نامه دهخدا یا فرهنگ معین بنویسن درپاین رو ...
دقیقا زدی تو خال 😂👌