2777
2789
عنوان

اگه به نامزدم بگم عزیزم زشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 38 پست

یاد خودم افتادم   

ازمایش داده بودیم ، از خرید حلقه برگشتم هفته ی بعدشم عقدمون بود،

شوهرم زیر یه درخت گیلاس پر شکوفه وایساد گفت دستتو بده 

من بدون فکر کنم گفتم نمیدم !!!

شوهرمم خندید گفت هفته ی بعد عقد میکنم خب 

ولی الان بعد گذشت ۶ سال 

اگر برمیگشتم اون لحظه دستشو میگرفتم و بغلش میکردم :/

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

میخای از چت های دوران نامزدی شات بدم بهت بدونی چیا گفتدم؟🙂😂

اخه ما دوست نبودیم ک😑

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگو 

فقط فامیلیییی 

سوم شخص هم باید حرف بزنی 

عزیزم چیه 

زشته بابا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یاد خودم افتادم     ازمایش داده بودیم ، از خرید حلقه برگشتم هفته ی بعدشم عقدمون بود، شو ...

چرا میگرفتی 😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اصلا نگو  فقط فامیلیییی  سوم شخص هم باید حرف بزنی  عزیزم چیه  زشته بابا

اون به من میگه عزیزم 😑

اون نگفته ؟

نوشتم که از اول گفته عزیزم 

مگه بده؟ابراز محبته 

نه درجواب اون خانم میگم که میگه سوم شخص بگو 

ما از اول دوست نبودیم ولی بعد خواستگاری دو سه ماه با هم حرف زدیم بعد رفتیم ازمایش تازه فامیلم بودیم 

دیگ قبل ازمایش راحت شده بودیم باهم😁 عزیزم ک چیزی نیست

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اخه ما دوست نبودیم ک😑

ماام نبودیم🙂😂

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
اون به من میگه عزیزم 😑

اونم اشتباه میکنه😂

معلومه که بد نیست بگی دختررر 

اشکال نداره که🤍

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...