2777
2789
عنوان

ریمو خط چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 12064 بازدید | 27 پست
سلام عزیزم من قصد دارم ریموو کنم راضی هستید در کل!؟ کدوم شهرید شما من مشهدم امانمیدونم کجا برم

سلام عزیزم من ریمو بگم راضیه راضی بودم ن چون بازم کامل پاک نمیشه یه ته مونده ای میمونه ازش

سلام عزیزم من ریمو بگم راضیه راضی بودم ن چون بازم کامل پاک نمیشه یه ته مونده ای میمونه ازش

شما با لیزر انجام دادی!؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. تو رو خدا جون عزیزت بگو کجا انجام دادی؟آرایشگاه یا لیزر؟ نقاهتت چقدر طول کشید؟ بعدش چشات به حالت اول برگشت جای زخم اینا نموند منظورم اینه ؟ جون مادرت جوابمو بده خیلی کارم گیره. 

سلام من سه شنبه یه غلطی کردم رفتم خط چشمم لیزر کردم بماند که ورم شدید و کبودی دارم کاملا پاک نشد. گول تبلیغات نخوردید آخرش گفت ۲ جلسه دیگه بازم بیا. که البته من غلط بکنم برم . عکسم هست . تو رو خدا گول نخورید

دوست عزیز سلام. شما نوشته بودید خط چشم تون رو پاک کردید؟ من هم چندین ساله می خوام خط چشمم رو پاک کنم خیلی می ترسم. راهنماییم می کنید؟ کدوم کلینبک رفتید؟ از چه روشی استفاده کردید ؟ تو چند جلسه؟ اصلا راضی هستید بعد این مدت؟ خیلی ممنون میشم پاسخم و بدید. سپاس

دوست عزیز سلام. شما نوشته بودید خط چشم تون رو پاک کردید؟ من هم چندین ساله می خوام خط چشمم رو پاک کنم ...

سلام عزیزم‌ خوبی من رفتم با مواد برام پاک کرد اره راضی بودم تهران انجام دادم