2777
2789
یه چند ماه بعد... بیاری خوبه  دوسال بعدم دومی ...  مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت و ...

گزارش زدم برات. تو هر تاپیکی یدفعه میای این پیام تکراری رو میزاری

حداقل یه تاپیک جدا بزن

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا گلم؟

بخاطر اقدام به بارداری😁

هم اقدامشو میخوام هم عاشق بچه ام

ولی مجردم😔

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
بخاطر اقدام به بارداری😁 هم اقدامشو میخوام هم عاشق بچه ام ولی مجردم😔

چندسالته عزیزم؟انشالاه خدا یه بهت خوب بهت بده بعدش باردار بشی،من هنوز نی نی ندارم ولی دلم نی نی میخواد🥺

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
چندسالته عزیزم؟انشالاه خدا یه بهت خوب بهت بده بعدش باردار بشی،من هنوز نی نی ندارم ولی دلم نی نی میخو ...

۲۱ سالمه

انقد عاشق بچم . بچه فامیل رو همش من نگه میدارم. بغلم میخوابن

۲۱ سالمه انقد عاشق بچم . بچه فامیل رو همش من نگه میدارم. بغلم میخوابن

اخی بچه ها ارمشتو و انرژی مثبتتو حس میکنن،دعا کن زود باردار بشم🤰

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
اخی بچه ها ارمشتو و انرژی مثبتتو حس میکنن،دعا کن زود باردار بشم🤰

ایشالله یه بچه تپل و خوشگل و سالم خدا بهت بده.

یه سوال بپرسم؟ بی ادبی نباشه😁

گزارش زدم برات. تو هر تاپیکی یدفعه میای این پیام تکراری رو میزاری حداقل یه تاپیک جدا بزن

فدا سرم 

تاپیک زدم میفرستم که برن بخونن علم غیب که ندارن  چون خودم نازایی کشیدم دوست دارم همه زود باردار بشن ... خودمم دوست ندارم هی پیام تکراری بفرستم که مثل تو بهم حرف بگن 

بعدم این همه پیام تکراری مثل مامان آراد .... سپیده 

فکر کن مثل اونه نخون رد شو 🫤

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بخاطر اقدام به بارداری😁 هم اقدامشو میخوام هم عاشق بچه ام ولی مجردم😔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11983299&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC&postId=309294254 : https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11983299&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC&postId=309294254

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12008546/%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac-%d8%ae%d9%88%d8%a8-%da%86%d9%87-%d8%ae%d8%aa%d9%85%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85

d=309294254

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ایشالله یه بچه تپل و خوشگل و سالم خدا بهت بده. یه سوال بپرسم؟ بی ادبی نباشه😁

ممنون،بپرس عزیزم

ممنون،بپرس عزیزم

میگم اوایلش ادم از رابطه خجالت نمیکشه؟

من تو ذهنم خیلی دلبر و هاتم😁 ولی کسی نگام کنه خجالت میکشم

میگم اوایلش ادم از رابطه خجالت نمیکشه؟ من تو ذهنم خیلی دلبر و هاتم😁 ولی کسی نگام کنه خجالت میکشم

نه عادی میشه عزیزم خیالت راحت😄

نه عادی میشه عزیزم خیالت راحت😄

😁😁