2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوندم.  کی تموم میشه این ماه کامل؟

ماه نو ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۳ ساعت پنج و نه دقیقه صبح بوقت تهران در ۲۱ درجه نشان خاکی خوشه اتفاق می افتد در حالیکه کمتر از بیست و چهارساعت بعد از وقوع ماه نو مرکوری سیاره حاکم بر این ماه نو از حرکت برگشتی خارج میشود و در وضعیت حرکت مستقیم قرار میگیرد. همراه با این ماه نو گرند تراینی بین نشان های خاکی شکل میگیرد که سیارات پلوتو در کپریکورن و اورانوس در تارس در رئوس این مثلث قرار میگیرند. از طرفی با تقابل نپتون با این ماه نو ، فرم کایت در آسمان شکل می گیرد که این کایت می تواند جریان روان انرژی ایجاد کند. نشان های خاک کار کننده هستند و قدرت عملی دارند. بنابراین پس از این ماه نو و پس از مستقیم شدن مرکوری قدرت عملی برای پیشبرد کارهای عقب مانده و تصحیح مسیرهای نادرست قبلی ایجاد میشود. درباره این ماه نو ویدیو خواهم داد اما بدانید که خوشه نشان انجام مراسم است. بنابراین اگر امکان دارید حتما برای ماه نو مراسم داشته باشید. با سنگ ها و کریستال های زمینی و گیاهان مقدس برای مدیتیشن ماه نو آماده شوید. لیست اهداف و کارهای ضروری را بنویسید. بعد از ماه نوی خوشه باید حسابی کارهای مان را برنامه ریزی و دسته بندی کنیم و کلی کار داریم که جزییات یک طرح بزرگتر هستند. #مدیتیشن را ساعت پنج صبح بوقت تهران آغاز می کنیم. ......میشه هشت دقیقه دیگه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ممنم 😂😂😂

همزاد پنداری😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
سعی کنید تا مهرماه تصمیمات مهم نگیرین ،دعواهارو هم همینطور ،کمتر واردش بشین ،منم بعد دعوام فهمیدم و ...

منم اصلا این چند وقت آشفته و نگرانم و خیلی منو نامزدم الکی تنش داریم بحثمون میشه  

منم اصلا این چند وقت آشفته و نگرانم و خیلی منو نامزدم الکی تنش داریم بحثمون میشه  

ماه کامل خیلی بدی بود برای ماهم ،ایشالا زودتر تموم شه ،تو کانال زده ساعت پنج و نه دقیقه صبح جمعه ماه نو میشه ،ایشالا آروم بشه زندگیامون

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ماه کامل خیلی بدی بود برای ماهم ،ایشالا زودتر تموم شه ،تو کانال زده ساعت پنج و نه دقیقه صبح جمعه ماه ...

انشالله برای همه خیر و شادی و سلامتی بیاد .اره اتفاقا من چند وقت پیش یجایی دیدم نوشته ک شهریور مواظب باشین و هشدارایی داده بود ولی من جدی نگرفته بودم ولی کلی تنش برام پیش اومد