2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 55 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سنتی هرچقدم آپدیت بشه و بگن ن اینطوریه اونطوریع...  باز دوستی قبل از ازدواج یچیز دیگس😂 اصلا ا ...

بیشتر کیف میده ولی ماههای اولش فقط کیف میده.وقتی طرف ب تعهداتش عمل نکرد وقتی فقط حرص خوردی و از زندگیت لذت نبردی اونموقع بیشتر کیف میده😂😂😂

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

فرقی نداره

مهم آدم خوبه

منم مدرن ازدواج کردم ولی خب عشق در یک نگاه اسیرم کرد

یعنی با شناخت عاشقش نشدم

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

سنتی هرچقدم آپدیت بشه و بگن ن اینطوریه اونطوریع...  باز دوستی قبل از ازدواج یچیز دیگس😂 اصلا ا ...

آخ گفتی ی حس خاصی ب  آدم دست میده ازداج با دوستی کار هر کسی نیس همه نمیتونن ی عده خاصی میتونن

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
صلا نمیتونم درک کنم یهویی بیان خواستگاری و بعد فوری عقد بشی و تمام آخه یهویی به خودت بیایی تا شب ...

یعنی یهویی همینجوری درو بزنن بیان بگن دختر دارید به ما بدید؟

معمولا کلی بالا پایین می کنن سطح خانواده ها را می سنجن چه می دونم شرایط دختر و پسرو بررسی می کنن بعد میان جلو

تازه بعدشم از طرف دختر کلی بررسی می کنن

بعد از اون نوبت دختر و پسر میشه که ببینن معیارهای همو دارن و به دل هم می شینن یا نه

تو ازدواج مدرن بستگی به نحوه آشنایی داره که چطور باشه

گاهی با عقل و منطقه 

اما گاهی فقط عاشق چشم و ابروی هم می شن و بعد از ازدواج تازه باطن همو می بینن

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!

خب یه سریا کسی رو تو زندگیشون ندارن و به اصطلاح سینگل به گورن😁🤭بعد ینفر میاد خاستگاریشون و خب یه مدت رفت و امد میکنن عاشق میشن دیگه😍بعدشم ازدواج میکنن

اینم یه مدلشه خب

قرار نیست بیان خاستگاری بعد برن سر سفره عقد که😐

البته من خودمم ازدواج مدرن و ترجیح میدم به سنتی

بیشتر کیف میده ولی ماههای اولش فقط کیف میده.وقتی طرف ب تعهداتش عمل نکرد وقتی فقط حرص خوردی و از زندگ ...

نه فرق خاصی نداره

همون عملکردیو که شوهر سنتی داره غیرسنتیشم داره

سنتی و مدرن فقط روشای آشنایی ان

ویژگیای اخلاقیو تو زندگی مشترک نشون نمیدن

تو ازدواج خیلی چیزای مهم تر از نحوه آشنایی هم هست

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

اینم ی حرفه 

جاریم ازدواج سنتی بود 

اینجوری بود که خاله شوهرم به دوستش گفت بیاد پارک بردارشوهر مم رفت از وسط دوستا یکی رو انتخاب کرد 

فرداش به دختره گفتن تولده بیا خونمون اومد  همونجا ازش خواستگاری کردن خانوادش گفتن کوچیک ( ادا درآوردن مثلا) خانواده دختره یه شهر دیگه بودن گفتن حالا باشه بیاین همو ببینیم تو راهم که میاین دخترمون بیارین با خودتون خلاصه که در عرض یک هفته دیدن و انتخاب مردن خواستگاری کردن عقد کردن فردا عقدم دختر اومد خونه مادر شوهرم الان دوساله فقط تو دستشویی تو بغل هم نیستن عین چسب یک دو سه بهم وصلن اینا 

بیشتر کیف میده ولی ماههای اولش فقط کیف میده.وقتی طرف ب تعهداتش عمل نکرد وقتی فقط حرص خوردی و از زندگ ...

اااا ارعععع راس میگیا آخه اصلا یادم نبود کسایی ک سنتی ازدواج میکنن همه از دم مسئولیت پذیر و متعهدن و لذت میبرن دوستیان ک فقط حرص میخورن😐😂 درضمن هرکسی برای زندگی شخصی خودش نظر میده🤝